Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
A ja jak mam do?a to puszczam sobie filmik ktory przeslala mi Alison. Z pingwinkiem zaczynajacym weekend i misiem konczacym. Ten pingwinek dziala na mnie wyjatkowo dobrze. Zawsze placze jak go widze. Ze smiechu
P.S. Nic wielkiego sie nie dzieje Frycia. Po prostu fakt, ze za 3 miesiace zasile rzesze bezrobotnych nie napawa mnie optymizmem. I tyle. A dzisiaj mam zly dzien, jestem przemeczona, wiec mnie wyjatkowo dopadl dolek.
fakt, nic przyjemnego, ale na ?wiecie jest tyle zb??kanych niewykszta?conych duszyczek( a patrz?c na moich znajomych ta rzesza sie ci?gle powi?ksza - a mówi?, ?e ni? demograficzny ) ?e jeszcze b?dziesz mia?a do??
...Sorry ?e wyrywam was z tej nastrojowej atmosfery, ale ten w?tek to "Przywitalnia" a nie "Po?egnalnia"...
Do Aine:
"Kto nie wierzy w cuda, nie jest realist?" (David Ben Gurion)
"Nigdy nie przestawaj si? u?miecha?, nawet je?li jeste? smutny, poniewa? nigdy nie wiesz kto mo?e si? zakocha? w twoim u?miechu" (Garcia Marquez)
"Pogodne niebo jest wi?ksze od najwi?kszej deszczowej chmury." (moje)
"Dusza nie zna?aby t?czy, gdyby oczy nie zna?y ?ez." (John V.Cheney)
"Ciesz si? w ?yciu drobiazgami, bo którego? dnia mo?esz spojrze? za siebie i zobaczy?, ?e by?y to rzeczy wielkie." (Robert Brault)
"A ja jak mam do?a to puszczam sobie filmik ktory przeslala mi Alison. Z pingwinkiem zaczynajacym weekend i misiem konczacym"
Mi sie ten mis tuz przed poniedzialkiem bardzo podobal.
Uroczy byl po prostu, smieje sie patrzac na niego i jakos mi lepiej
Chc? si? i ja z wami przywita? .Jestem regularnie od pi?tnastego roku ?ycia zakochana w JA,a to ju? chwi? temu by?o.Do??czy?am w styczniu , ca?kiem przypadkowo znalaz?am t? stronk? i zakocha?am si? w Was,bo taka kochliwa ju? jestem. Lubi? czyta? najbardziej oczywi?cie Dum? i uprzedzenie ,a oprócz literatura polska i angielska ,ale nie wspó?czesna,niestety.
Witamy!
Ja z kolei stronk? znalaz?am ju? stosunkowo dawno, ale bior?c pod uwag? moj? aktywno?? na formu to jestem raczkuj?ca.... prawd? mówi?c wol? mówi? ni? pisa?... oczywi?cie zajmowa?am si? w tym czasie skrz?tnym caytaniem tego co wy pisa?y?cie.... Teraz w ko?cu dojrza?am do tego, aby si? przy??czy? i obiecuj? w??cza? si? w rozmow? cz??ciej....
JA pokocha?am ju? bardzo dawno temu i to dzi?ki niej odkry?am ?e literatura angielska jest fenomenalna.....
Witam obie panie/panny bardzo serdecznie!
Witamy, witamy. Liczymy na cz?ste bywanie i pisanie.
Wyj?tkiem w sprawach mi?osnych w tym wieku sama nie jeste?. (chocia? jestem ju? prawie 17-latk? mam podobne zdanie).
Witamy, Guniu, bardzo serdecznie!
ogl?da?am wczoraj czarny ekran telewizora, bo na "Europe Europe" lecia? film z Colinem Firthem, a my nie mamy wykupinego tego kana?u.
Gunia, rozbrajaj?ca jeste?. To si? nazywa fanka! Witamy!
BTW, wyindywidualizowa?a? si? z rozentuzjazmowanego t?umu?
Jest mi mi?o znale?? si? w tak szacownym gronie.
O stronie wiem od dawna,od dawna zreszt? tu zagl?dam.No i w ko?cu zdecydowa?m si? zarejestrowa?.
Nie lubi? pisa? o sobie.Powiem tyle,?e mieszkam w okolicy stolicy.Pracuj?.Jeszcze.
Dlaczego tu si? znalaz?am?Raczej nie musz? wyja?nia?.To oczywiste.
Lubi? Jane Austen,angielskie i nie tylko filmy kostiumowe,nasz rodzimy pozytywizm,dobra muzyk?(niezale?nie od gatunku i powa?n? i funky),dobr? ksi??k? i cha?w?.Strasznie banalnie to zabrzmia?o.ale widocznie jestem banalna.
Reszta wyjdzie w praniu.
Witamy serdecznie!
Ja te? macham na przywitanie Jestem tutaj od dzisiaj legalnie tzn.wko?cu si? zalogowa?am
Witamy i machamy ?apkami
To ja te? powitam nowe osóbki "na salonach" ;-) Bawcie si? dobrze :-)
Witam wszystkich.
Zarejestrowa?am si? dwa dni temu, ale dopiero dzisiaj mog? z Wami troch? posiedzie?. Jeszcze nie przejrza?am wszystkiego, ale zauwa?y?am, ?e jest tu wiele ciekawych tematów. Ciesz? si?, ?e tu jestem