Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Cze??! Ja te? jestem nowa:) Pochodz? z okolic Wroc?awia, studiuj? filologi? angielsk?, mam 20 lat i jak wy uwielbiam twórczo?? Jane Austen:-D
witaj
Aaaa! Nastepna osoba prawie z Wrocka!
Witaj Loniu! Bywasz we Wrocku? Moze sie na kawe umowimy?
Bywam bo tam studiuj?
Tak jak ju? pisa?am filologi? angielsk?
O, jeszcze jeden temat przywitalny? Wobec tego witam! Jestem Agnieszka, pochodz? z podlasia, ale na okres studiów mieszkam sobie w Toruniu.
Aune wracaj szybko do ojczystych stron
Przywitam Ci? z otwartymi r?koma
Aune, gdzie mieszkasz na Podlasiu? Bo widz?, ?e ty emmanuella jeste? z Wasilkowa Fajnie, ?e jest tu a? tyle osób w podlaskiego
A czy z pó?nocy jestem tylko ja i Dione? Ale studiuj? w tym samym mie?cie, co Aune
Witam wszystkie Wielbicielki i wszystkich wielbicieli twórczo?ci Jane Austen i nie tylko
Pierwszy post b?dzie w przywitalni
Jestem Agnieszka i mieszkam na ?l?sku.
Pracoholiczka. Zakochana w Nowegii.
@MartuSSka - mieszkam w Wysokiem Mazowieckiem konkretnie. Le?y dok?adnie po?rodku mi?dzy ?om?? a Bia?ymstokiem. Przez moje miasto przechodzi granica województw mazowieckiego i podlaskiego Strona gdzie mieszkam jest po stronie podlasia.
@LilyRain - witaj! Jeszcze jedna Agnieszka a do tego mi?o?niczka Skandynawii. Terve!
Aune, no to faktycznie ciekawie po?o?one miasto Moje chyba tylko s?ynie z ?ubra. A i to bardziej pobliska Bia?owie?a ;P
Chyba wypada?oby si? przyzna?, ?e sama uwielbiam Finlandi? i jeszcze kilka lat temu mia?am na jej punkcie prawdziwego fio?a. Kaunis kraj, chcia?abym tam pojecha? Ale chyba w najbli?szym czasie nie mam nawet co o tym marzy?, perkele.
Witam,
jestem now? u?ytkowniczk? forum z Krakowa, mam 21 lat i studiuj? socjologi?. Jestem zapalona fanka twórczo?ci Jane Austen <zw?aszcza pana Darcy'ego alias Colina Firtha> tak jak i ... Indiany Jonesa. pozdrawiam
ja tu od d?u?szego czasu zagl?dam, ale nie pami?tam, abym si? przedstawia?a.
Ania, liceum, stan wolny (szukam Mr Darcy'ego:D), co jeszcze? Jane Austen mnie zadziwia. g?ównie tym, ?e nigdy nie by?a w powa?nym zwi?zku, a o takowych pisze, ale ka?dy ma marzenia... mam i ja:)
ogólnie zapraszam na www.secretgarden.fbl.pl - tam co? wi?cej mo?na si? o mnie wywiedzie?
P.S. urodzi?am si? 200 lat za pó?no?
Witam! Tematów powitalnych widz? tu a? nadmiar, wi?c zanim przejd? inne ?cie?ki Waszego Ogrodu wypada si? chyba najpierw przedstawi?. W?a?ciwie... nie wypada tak samemu, ale co pocz??, zmieni?y si? czasy, zmieni?y i obyczaje.
Imi? nosz? niestety jak 1/4 kobiet w tym kraju, co jednak nieco pocieszaj?ce - to samo, co bohaterka "Perswazji"
Mieszkam w Knurowie, jednak czas dziel? mi?dzy to miasteczko a Wroc?aw (gdzie studiuj? histori? sztuki). ?eby nie by?o, ?e ca?kiem si? w ?yciu obijam - rysuj? troch? i maluj?, wprawdzie nie parawaniki, ale poprawi? si? zawsze mog?.
Pozwol? sobie t? prezentacj? zako?czy? cytatem z klasyka: "Jakie to niezr?czne - szepn??a Katarzyna - ?e nie mamy tu nikogo znajomego. - Tak, duszko - odpar?a pani Allen z absolutnym spokojem. - Bardzo to, doprawdy, niezr?czne. (...) Jak?ebym pragn??a mie? tutaj wielu znajomych!" (dla formy napisz?: "Opactwo Northanger" - chyba moja ulubiona powie?? JA)
Ostatnio edytowany przez MissCellanea (2008-11-25 21:46:51)