Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
D?emik i Panienka? =To pachnie rozpust?
Pachnie i to jak
[Nancy w?a?nie zosta?a u?ci?ni?ta przez Garfielda] - Ups, Twój avek wygl?da jak Pooky
Nie wiem jak wyglada, nie umialam sama zrobic sobie avka wiec wzielam go z jakiej stronki, a ze to mis wiec w tajemniczy sposob nawiazuje do mnie:P
Pooky to mi?-przytulak Garfielda. Zwyk?y br?zowy "teddy bear", którego Garf wygrzeba? na dnie szuflady z rupieciami Jona i którego uwa?a za najlepszego przyjaciela.
Oj to mi?o, wi?c niech go ?ciska ile chce jesli to jego przyjaciel.
pozdrowionka Dione :**
Tiaaa, mak, Dzemik, niuchanie i rozpusta. Brzmi rozkosznie... a te cos o misku...
Witam,
jestem z du?ego miasta , zawód wolny, m??atka,fanka JA i LvB. Na forum od teraz, czyli nowa zupe?nie, ale jak znalaz?am te stronk?, to zaniemówi?am - ?e tez dopiero teraz was znalaz?am...
Suuuper po prostu - ju? was lubi?.
Pzdr
Witamy
AineNiRigani napisał:
Tiaaa, mak, Dzemik, niuchanie i rozpusta. Brzmi rozkosznie... a te cos o misku...
No wiesz, dla Garfielda Pooky to prawie, ?e nie D?emik Bardziej kocha chyba tylko siebie i lasagne... A poza tym jak sobie zapewne przypominasz jest takie zdj?tko D?emika w roli misia, ?e nawet mnie kolanka mi?tkie si? robi?
Witaj idgie_t!
Pi?knie dzi?kuj? za mi?e przyj?cie
Dione napisał:
A poza tym jak sobie zapewne przypominasz jest takie zdj?tko D?emika w roli misia, ?e nawet mnie kolanka mi?tkie si? robi?
I tym argumentem mnie rozbroi?as kompletnie. Dzemik na Pookiego - no doooobra...
No a jak Aine
Witam wszystkie nowe Damy! Witamy wiosennie!!! (moze w ten sposob zaczaruje ta *** pogode
)
Ktos nowy z Wroclawia jest moze? Jak tak to zapraszam na spotkanko!!!
Ja mieszkam od Wrocka jakies 2,5 godziny jazdy samochodem, a zreszta mam w W?abrzychu rodzinke
Jak sie dodaje swoje zjdecie do galerii?
Galerii na g?ównej stronie? Pode?lij mi na maila: vasco{}janeausten.pl
Dobrze jak jakies wybiore to przesle:)
Cze??!!!
Witam Was wszytkich!!!
Jak ju? pisa?am na innym w?tku, moja ponowna przygoda twórczo?ci? Jane Austin zacz??a si? po obejrzeniu niedawno emitowanego serialu BBC - Duma i Uprzedzenie!!!
No i wpad?am!!!
Pozdrawiam Was wszystkich bardzo serdecznie i bardzo si? ciesz?, ?e takie forum istnieje!!!!