Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Witam
Podczytuj? Was od kilku wieczorów (podziwiaj?c wiedz? i ciesz?c si?, ?e nie ja jedna mam fijo?a ), a dzi? si? w ko?cu zarejestrowa?am.
Jestem Sylwia, z Warszawy, fanka JA i oczywi?cie serialu BBC.
Poza prac? zajmuj? si? bezdomnymi kotami, wy?apuj?c i sterylizuj?c bezdomne, ?eby ogranicza? przychówek, a tym ju? urodzonym szukam fajnych domów. Je?li kto? chcia?by futrzaka to zapraszam .
Bardzo si? ciesz?, ?e tu trafi?am
a co!
rozrastamy sie.
Witajcie witajcie nowe damy na salonach:)
ale z ogrodu mo?ne wej?c do salonu, b?d? na odwrót. jak kto woli
Ostatnio edytowany przez emmanuella (2008-04-03 18:39:38)
Witam wszytskich. Jestem tu od niedawna i nie znam u?ytkowników
Witajcie,
jestem zapalon? czytelniczk? niemal wszystkiego, aczkolwiek preferuj? powie?ci historyczne i fantastyk?, no i uwielbiam filmy i seriale kostiumowe, cho? niekostiumowymi (a dobrymi) te? nie gardz?. Nie jestem zwierzem forumowym, ale tematyka jest tak kusz?ca, ?e prawdopodobnie szybko prze?ami? wewn?trzne opory . Nie musz? dodawa?, ?e bardzo lubi? JA?
Marija napisał:
Tu same spokojne ludzie s?, nie masz si? co ba?
Marija Czy twoj avart to przepi?kny John Mac Avoy? Jak tak to ju? Cie lubie
Ma?a poprawka to James McAvoy a nie John, cho? John te? si? dobrze kojarzy
Nie mnie nie przeszkadza jak ktos mnie poprawia jak ma s?usznosc. A Emmanuella na pewno ma. Dla mnie jest po prostu przystojny a imie to sprawa drugorz?dna do odpowiednich granic oczywiscie
Wiem ?e jest przystojny. Mnie rózwnie? si? podoba, ale jego imi? tak?e jest pi?kne wi?c musia?am to zrobi?
Oczywi?cie. Osobi?cie tez wole ,,Jacka'' od ,,Jana''
AineNiRigani napisał:
Bo D?em, to D?em i po problemie
Nie, Marijek?
Ach, ach, ach... A jak
Ja nie wtajemniczona. O co chodzi z tym d?emem? D?em,truskawki Dostane adres spi?arni?
Nancy18 napisał:
Ja nie wtajemniczona.
O co chodzi z tym d?emem? D?em,truskawki Dostane adres spi?arni?
D?emik to tajne has?o fanek Toma Lefroya zwanego tak?e Jamesem McAvoyem i kilkoma innymi imionami. A jak D?emik to szampan i truskawki s? nieodzowne.
Bo przecie? nie bedziemy pisa? D?ejms Makawoj, nie?
To si? troch? z Makowym Kowbojem kojarzy
mnie przychodzi na my?l tylko Makowa Panienka z przedpotopowej bajki;)