Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Dione napisał:
Nellie, Megg witamy... i na ciastka z kremem zapraszamy
Dione, i z mikrobem jakim??? ;D
witam wszyskich bardzo cieplutko )
jestem tutaj nowa i mam na imie Kasia
bardzo lubie powiesci "Jane Austen"... sa takie wciagajace ^_^
...
to moze tyle wystarczy jak na pierwszy raz
mam wielka nadzieje iz bedzie nam sie swietnie rozmawiac
Kathy: na powitanie uchylam kapelusza i si? g??boko k?aniam
Witaj Kathy!
Marija, jak ja zapraszam to zawsze z "mikro-niespodziank?"
Ja równie? si? witam, bo cho? zalogowana tu jestem do?? d?ugo, jako? nigdy nie pisa?am...
Witaj!
Panno Akaterine... - tu zwyczajem z czasów JA dygam wdzi?cznie, pochylaj?c lekko g?ow? w gustownym kapelusiku
no a ja ponownie witam staropolskim zwyczajem - piffkiem z wk?adk?.
cmf
Witam serdecznie nie wiem jak to si? sta?o ale dopiero niedawno odkry?am swoj? fascynacj? "P&P". A zacz?lo sie tak niewinnie...i w sumie od ko?ca... Najpierw obejrza?am ekranizacj? z 2005, potem ksi??ka i na koniec 1995. Pierwsze koty za p?oty... pedz? do dzia?u sie troszk? poudziela?
sandra napisał:
Witam serdecznie
nie wiem jak to si? sta?o ale dopiero niedawno odkry?am swoj? fascynacj? "P&P". A zacz?lo sie tak niewinnie...i w sumie od ko?ca... Najpierw obejrza?am ekranizacj? z 2005, potem ksi??ka i na koniec 1995. Pierwsze koty za p?oty... pedz? do dzia?u sie troszk? poudziela?
Ka?da z nas (ewentualnie ka?dy z nas) ma ten swój jaki? pierwszy raz...
Witamy serdecznie!
Witaj i baw si? dobrze
Hej:) To mój pierwszy post. Jestem Madzia i jak sie latwo domyslis przepadam za Jane.
Witaj Madziu! (Madziu ?atwiej si? pisze ni? 0madeleine0 )
Hej, ju? od dawna odwiedzam t? stron?, ale dopiero niedawno trafi?am na forum, ?wietnie, ?e mog? tu spotka? wielkich mi?o?ników Jane Austen, takich jak ja;] Przepadam za twóczo?ci? tej pisarki, jestem tak?e fank? ekranizacji jej powie?ci na du?ym ekranie, pozdrawiam cieplutko wszystkich fanów - chloe
Tylko na du?ym ekranie? To ja odpadam, bo ja zdecydowanie wol? ekranizacje na ma?ym ekranie .
Ale mimo to witaj!
To ja mam równa? do szeregu???
Witaj Chloe!