Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Dione napisa³:
Nellie, Megg witamy... i na ciastka z kremem zapraszamy
Dione, i z mikrobem jakimÅ›?? ;D
witam wszyskich bardzo cieplutko )
jestem tutaj nowa i mam na imie Kasia
bardzo lubie powiesci "Jane Austen"... sa takie wciagajace ^_^
...
to moze tyle wystarczy jak na pierwszy raz
mam wielka nadzieje iz bedzie nam sie swietnie rozmawiac
Kathy: na powitanie uchylam kapelusza i się głęboko kłaniam
Witaj Kathy!
Marija, jak ja zapraszam to zawsze z "mikro-niespodziankÄ…"
Ja również się witam, bo choć zalogowana tu jestem dość długo, jakoś nigdy nie pisałam...
Witaj!
Panno Akaterine... - tu zwyczajem z czasów JA dygam wdzięcznie, pochylając lekko głowę w gustownym kapelusiku
no a ja ponownie witam staropolskim zwyczajem - piffkiem z wkładką.
cmf
Witam serdecznie nie wiem jak to się stało ale dopiero niedawno odkryłam swoją fascynację "P&P". A zaczęlo sie tak niewinnie...i w sumie od końca... Najpierw obejrzałam ekranizację z 2005, potem książka i na koniec 1995. Pierwsze koty za płoty... pedzę do działu sie troszkę poudzielać
sandra napisa³:
Witam serdecznie
nie wiem jak to się stało ale dopiero niedawno odkryłam swoją fascynację "P&P". A zaczęlo sie tak niewinnie...i w sumie od końca... Najpierw obejrzałam ekranizację z 2005, potem książka i na koniec 1995. Pierwsze koty za płoty... pedzę do działu sie troszkę poudzielać
Każda z nas (ewentualnie każdy z nas) ma ten swój jakiś pierwszy raz...
Witamy serdecznie!
Witaj i baw siÄ™ dobrze
Hej:) To mój pierwszy post. Jestem Madzia i jak sie latwo domyslis przepadam za Jane.
Witaj Madziu! (Madziu łatwiej się pisze niż 0madeleine0 )
Hej, już od dawna odwiedzam tą stronę, ale dopiero niedawno trafiłam na forum, świetnie, że mogę tu spotkać wielkich miłośników Jane Austen, takich jak ja;] Przepadam za twóczością tej pisarki, jestem także fanką ekranizacji jej powieści na dużym ekranie, pozdrawiam cieplutko wszystkich fanów - chloe
Tylko na dużym ekranie? To ja odpadam, bo ja zdecydowanie wolę ekranizacje na małym ekranie .
Ale mimo to witaj!
To ja mam równać do szeregu???
Witaj Chloe!