Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
witam wszytkich
Harry, Caitriona, Malmik? Sk?d ja znam te imiona?.... Witajcie?!
Marija Aloha!
Marija napisał:
Harry, Caitriona, Malmik? Sk?d ja znam te imiona?....
Witajcie?!
No tak, jakbym sk?d? imiona Wasze zna?a. Witam Was bardzo serdecznie.
Witam serdecznie!
Nie czyta?am "Cór Burzy", co to takiego jest?
Aine - na serio zapraszam na grilla 08 lipca tego roku . Jak ktos chce przyjechac prosze dac znac, zebym mogla zorganizowac nocleg
.
Loana a co to za okazja?
Loana - ja sie wybieram. Tez na serio
Mam umowe do 16 lipca - musze wykorzystac fakt posiadania jakichkolwiek funduszy
Zreszta, wstyd przyznac, we Wrocku to mnie jeszcze nie widzieli
Dione - mój ?lub oczywi?cie . 7 lipca mam slub, a 8 robi? wielkiego grilla dla dalszej rodziny i znajomych. Je?li Aine nie przeszkadza, ?e nie b?d? mog?a si? ni? zaj?c przez ca?y dzie?, to za?atwiam jej nocleg (u mojej rodzinki po prostu
) i spotkamy si? na grillu
. Oprócz tego b?dzie mia?a okazj? pozwiedza? troch? Wrocka (niestety na w?asn? r?k? lub z Mikeuszem i Iz?, bo ja pewnie b?d? musia?a zaj?? si? rodzin?).
Aine, a co potem, po 16 lipca?
Po 16 lipca najprawdopodobniej zasile rzesze bezrobotnych - ponownie.
Mna sie nie martw - potrafie sie soba zajac Jestem du?? dziewczynka
Ale mam nadzieje, ze kto? jeszcze dojedzie? Elbereth co? wspomina?a...
Na 8 lipca mog? najwy?ej Wam kartelucha gratulacyjnego wys?a?
Tylko jakim? cudemuda?oby mi si? wyrwa? z pracy przed 15-20 tym lipca, a jak jecha? na grilla 8-go (niedziela) to w poniedzia?ek bym do pracy nie dotar?a. B?d? 8-go robi? Buu w poduch?, ale nie dojad?
Witam serdecznie! Na forum zagl?dam ju? od bardzo, bardzo d?ugiego czasu, ale dopiero jak za?o?y?am swój najw?a?niejszy internet, postanowi?am zacz?? udziela? si? na forum. Ta strona jest naprawd? fajna!
Ostatnio edytowany przez Nellie (2007-06-13 16:45:00)
Witamy, witamy!
Witam:)
D?ugo mnie tu nie by?o, jednak dopad?a mnie t?sknota i postanowi?am wróci?...Mam nadziej?, ?e nie zosta?am spisana na straty.......
Ps. Nie wiem, czy pami?tacie, ale ja te? jestem z Wroc?awia, wi?c w zwi?zku z powy?sz? dyskusj? na temat grilla itd mam dla Aine propozycj?: mo?esz spa? u mnie:) i ja ch?tnie z Tob? po Wrocku po?a??!!
Pozdrawiam wszystkich
ja pamietam, ale tak dlugo Cie nie bylo - myslalam, ze calkowicie o nas zapomnialas
AAAAAAA!!! OSOBA Z WROC?AWIA!!! AAAAA!!! NARESZCIE!!! AAAA!!! HAPPY!!!!HAPPY!!!HAPPY!!!
Ciesz? si? Megg, ?e jeste? . Czy my si? ju? widzia?y?my? Bo w moim ?yciu tyle si? dzieje, ?e pami?tam dziewczyny z forum, które spotyka?am par? lat temu, ale ksywek nie pami?tam
. Nie utrzyma?am wtedy kontaktów, bo problem z netem na?o?y? si? z brakiem czasu i nowymi obowi?zkami. Ale teraz po prostu PRAGN? spotykac si? z fankami JA
. Bo coraz wi?cej filmów sie pojawia, a ja nie mam z kim ogl?da?.
Aine, jak nie megg, to ja zawsze znajd? miejsce do nocowania. A je?li megg zajmie si? Tob? to ju? b?dzie super. Co prawda sama bardzo chcialabym móc Ci? oprowadzi?, ale przecie? to nie b?dzie ostatni raz. Nie wiem, jak elbereth, ona walczy z egzaminatorami, ale mam nadziej?, ?e na 7 i 8 lipca b?dzie ju? wolna . I ?e do??czycie do mnie w tej wa?nej jakby nie patrze? chwili. Dajcie zna? co i jak. Do ?lubu nie zosta?o du?o czasu
.
Dione, przecie? to nie ostatnia okazja do spotkania . Ja uwielbiam spotyka? sie z lud?mi, uwielbiam je?dzi? i zwiedza? i na pewno jeszcze nie raz uda si? co? zorganizowa?
. B?d? czeka?a z ut?sknieniem
.
Witam równie? Nellie . Mi?o wita? nowe cz?onkinie
.
Dzi?ki za powitanie:)
Loano, nie widzia?y?my si? jeszcze, ale chyba ?atwo to naprawi?
A co do lipca: ja mam teraz mas? rzeczy na g?owie, ale znajd? czas cho?by si? wali?o!! Ju? sobie zaznaczy?am 8 w kalendarzu i wszystko inne musi si? do tego dostosowa? szkoda tylko, ?e na forum nie mog? bywa? tak cz?sto, jak bym chcia?a, ale postaram si? wpada?, kiedy tylko b?d? mog?a. I widz?, ?e ciekawy zjazd fanów przelecia? mi ko?o nosa, dlatego tym bardziej nie odpuszcz? 8 lipca;)
Nellie, Megg witamy... i na ciastka z kremem zapraszamy