Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jesteœ zalogowany.
Rosen witamy niezwykle serdecznie - cead mile failte dla Ciebie!!! ![]()
P.S. Ja tam najpierw przeczytałam "Niedobre Panie" i się zaczełam zastanawiać co też takiego zbroiliśmy ... ![]()
Zbroiliście mnóstwo postów, ot co...zastanawiam się, ile zabierze mi przeczytanie choć przyzwoitego minimum ![]()
Witaj i rozgość się serdeczna ![]()
ha, czyli jednak niedobre jestesmy ![]()
Cóż... aniołem nie jestem, ale bywam całkiem smaczna, miła i grzeczna ![]()
P.S. Głównie jak śpię ![]()
Mmm jak śpisz?
Heh...czyżby było z Tobą tak, jak to niektórzy się modlą...?
"Panie, byłem dziś dobry dla bliźnich, nie kłamałem, nie marudziłem, nie bluźniłem, byłem pełen ciepła i dobrych myśli...daj mi Panie siłę, aby nadal walczyć o bycie dobrym człowiekiem z takim samym samozaparciem jak dzisiaj do tej chwili, daj mi swoje błogosławieństwo... zwłaszcza, że będzie mi teraz bardzo potrzebne...bo za chwilę w końcu podniosę się z łóżka ;p
Btw. Dziękuję za ciepłe powitanie :*
Uch, az mi sie nieswojo robi w tak szlachetnym towarzystwie... :-) Milo mi dolaczyc, nawet jesli moje wizyty beda sporadyczne. Jesli przypadkiem wezme noz do lewej reki a widelec do prawej, to mnie poprawcie, prosze - wychowywaly mnie wilki w lesie. :-)
Pare osob juz znam, inne pewnie poznam. ;-P No i ogolnie to jestem troche zlosliwy...
Realnie już się powitaliśmy, ale wirtualnie jeszcze nie
Witaj więc Mike'u!
Witaj Małgosiu(lat 12)! ;P
Wpadaj częściej, przyda się nam spojrzenie kogoś, kogo nie zachwyca mokra koszula Boskiego Colina
.
Tak zapytam czy Moriarty to po słynnym przeciwniku Sherlocka Holmesa?
Witamy serdeczniasto i zapraszamy na kawusię z imbirem i cynamonowe owsiane cisteczka vel dla tych bardziej mięsożernych kurczaczka z warzywami w białym winie ;P
Nie omieszkam, nie omieszkam...
Dziekuje za mile slowa powitania.
A Moriarty to po takim jednym. Kiedys, bedac jeszcze mlodym idealista, chcialem zostac wielkim prokuratorem. ;-) Przeszlo mi - ale nick zostal. ![]()
Witam wszystkich.
Niektórzy mnie trochę znają a inni dopiero poznają. No to without any further ado - do zobaczenia na forum ![]()
Z prundem...I zasmażka ;p
Ostatnio edytowany przez Rosenblaetter (2007-06-04 19:47:58)
No to witam wszystkich!
Jakiś czas mnie nie było, ale powróciłam
Aloha!
Aloha, aloha!
![]()
Harry, Caitroina witamy ponownie!
Widzę że na lato forum zwiększa ilość osób. To co, organizujemy następne spotkanie??? ![]()
to w sierpniu na mazurach ![]()