Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Dziękuję za miłe powitanie! Muszę przyznać, że wyjście z poziemia Forum trochę mnie kosztowało. Uff czuję się jak na pierwszej randce.
Podziemie forum? czyli nie logujacy sie ...... Ladnie
Ciekawe czy ono jest duze
Ale to tylko Kazik wie ....
Dziękuję za miłe powitanie!
Muszę przyznać, że wyjście z poziemia Forum trochę mnie kosztowało. Uff czuję się jak na pierwszej randce.
Pierwsza randka z nami, no no :-) Ale widzisz, my tu same grzeczne dziewczynki (i chłopczyki). Patrz na avatar koleżanki Gosi chociażby, jakie to niewinne stworzenie, albo Ali brodata urokliwa, albo Kaziutka równie przyjemna dla oka, albo Gunia z dzieciątkiem na avatarze Nic a nic nie musisz się nas obawiać
Nic a nic nie musisz się nas obawiać
Moze chwilami ... wiesz pozory myla
Aloha!
Cudny avatarek!
Witam wszystkie nowe osóbki :-) zwłaszcza Agn - w końcu dołączyłaś do nas :-)
Admete, tak cierpliwie mnie kusiłaś... to się musiało kiedyś stać
Sorki że tutaj: Admete - naprawdę świetne są te twoje cytaty w podpisie!!
Podziemie forum? czyli nie logujacy sie ...... Ladnie
Ciekawe czy ono jest duze![]()
Ale to tylko Kazik wie ....
:oops: Na swoje usprawiedliwienie mam tyko to, że ....wirtualna ciemnota jestem. Moje potomstwo /sztuk 1/ , co to ledwo od ziemi odrosło wie więcej o interku niż ja. Dopiero niedawno przyswoiłam sobie podstawowy słowniczek. Niestety z racji starczego wieku uczę się w o l n o
E tam zaraz starczy. Masz osiemnaście lat... jak większość z nas. I tego się trzymajmy. :mrgreen:
Witam chyba imienniczkę.......... śliczny avatar.
E tam zaraz starczy. Masz osiemnaście lat... jak większość z nas. I tego się trzymajmy. :mrgreen:
CiÄ…gle i nieustajÄ…co.
Witaj
To ja tez przepraszam że tutaj, ale cóż ...;-) Caitriono te cytaty pochodzą z mojego ukochanego serialu sf - Babylon 5. Oni tam ciągle tak gadali ;-) Pomysłodawca serialu jest niezwykle oczytanym i wykształconym człowiekiem, stąd dosyć poważna tematyka serii. Odwieczna walka dobra ze złem i konieczność dokonywania wyborów.
Caitriono te cytaty pochodzÄ… z mojego ukochanego serialu sf - Babylon 5. Oni tam ciÄ…gle tak gadali ;-)
Wiem, pamiętam że to Babylon 5.
Lubię je, i czekam na następne
Cześć Anielska!
Powiedz coś, bo masz świetny avatarek
Niech wszyscy go zobaczÄ…
To było powitanie uprzedzające
Jako, że nieuprzejmie jest wstępować do salonu, nie przedstawiwszy się uprzednio - niniejszym to czynię :-)
Jestem miłośniczką wszystkiego, co piękne. Książki wprost połykam, szczególnie te "kostiumowe". Ukończyłam Filologię Polską, ale w zawodzie niestety nie pracuję, choć marzy mi się nauczanie w wiejskiej szkole pod Przemyślem. Pisuję artykuły o perłach wschodniej Polski, listy (tak, tak, ręcznie), bajki i pamiętniki. Jestem całkowicie niepoprawną romantyczką, kocham taniec dawny, rycerzy, baśnie, skanseny, stare cmentarze, zamki, zapach papieru, Anię z Zielonego Wzgórza, Marianne Dashwood, blaszane konewki, skrzypiące furtki - obleczone dziką różą, tajemne ścieżki, uśmiech mojej mamy, patataje, słodką czekoladę i błękitne sukienki. Ech, sie rozpisałam....
Bardzo się cieszę, że takich jak ja jest więcej. Witam Was serdecznie :-)
Karenino, witaj wśród swoich! Miłego forumowania
PS. Prośba do Admina - może by tak skleić razem Przywitalnię i Powitalnię? W końcu to jedno i to samo
Ups, nie zwróciłam uwagi, że jest tu również Powitalnia, ale to chyba nie robi różnicy, prawda? :-)
Ach, i miło mi poznać moją rodaczkę. Ja również pochodzę z Legnicy, choć wyjechałam za moim Darcy'm na Śląsk dwa lata temu.... Ale w Legnicy jestem co miesiąc, u rodziców :-)
Oczywiście, że to nie robi różnicy Miejmy nadzieję, że Vasco wkrótce się tym zajmie i nie będzie żadnego problemu
A do Legnicy mam, jak to ktoś kiedyś powiedział, "rzut beretem"
"A o co chodzi?" No powiedz, co to znaczy, bo podręcznik irlandzkiego mam w piwnicy....