Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Dzi?kuj? za mi?e powitanie! Musz? przyzna?, ?e wyj?cie z poziemia Forum troch? mnie kosztowa?o. Uff czuj? si? jak na pierwszej randce.
Podziemie forum? czyli nie logujacy sie ...... Ladnie
Ciekawe czy ono jest duze
Ale to tylko Kazik wie ....
Dzi?kuj? za mi?e powitanie!
Musz? przyzna?, ?e wyj?cie z poziemia Forum troch? mnie kosztowa?o. Uff czuj? si? jak na pierwszej randce.
Pierwsza randka z nami, no no :-) Ale widzisz, my tu same grzeczne dziewczynki (i ch?opczyki). Patrz na avatar kole?anki Gosi chocia?by, jakie to niewinne stworzenie, albo Ali brodata urokliwa, albo Kaziutka równie przyjemna dla oka, albo Gunia z dzieci?tkiem na avatarze Nic a nic nie musisz si? nas obawia?
Nic a nic nie musisz si? nas obawia?
Moze chwilami ... wiesz pozory myla
Aloha!
Cudny avatarek!
Witam wszystkie nowe osóbki :-) zw?aszcza Agn - w ko?cu do??czy?a? do nas :-)
Admete, tak cierpliwie mnie kusi?a?... to si? musia?o kiedy? sta?
Sorki ?e tutaj: Admete - naprawd? ?wietne s? te twoje cytaty w podpisie!!
Podziemie forum? czyli nie logujacy sie ...... Ladnie
Ciekawe czy ono jest duze![]()
Ale to tylko Kazik wie ....
:oops: Na swoje usprawiedliwienie mam tyko to, ?e ....wirtualna ciemnota jestem. Moje potomstwo /sztuk 1/ , co to ledwo od ziemi odros?o wie wi?cej o interku ni? ja. Dopiero niedawno przyswoi?am sobie podstawowy s?owniczek. Niestety z racji starczego wieku ucz? si? w o l n o
E tam zaraz starczy. Masz osiemna?cie lat... jak wi?kszo?? z nas. I tego si? trzymajmy. :mrgreen:
Witam chyba imienniczk?.......... ?liczny avatar.
E tam zaraz starczy. Masz osiemna?cie lat... jak wi?kszo?? z nas. I tego si? trzymajmy. :mrgreen:
Ci?gle i nieustaj?co.
Witaj
To ja tez przepraszam ?e tutaj, ale có? ...;-) Caitriono te cytaty pochodz? z mojego ukochanego serialu sf - Babylon 5. Oni tam ci?gle tak gadali ;-) Pomys?odawca serialu jest niezwykle oczytanym i wykszta?conym cz?owiekiem, st?d dosy? powa?na tematyka serii. Odwieczna walka dobra ze z?em i konieczno?? dokonywania wyborów.
Caitriono te cytaty pochodz? z mojego ukochanego serialu sf - Babylon 5. Oni tam ci?gle tak gadali ;-)
Wiem, pami?tam ?e to Babylon 5.
Lubi? je, i czekam na nast?pne
Cze?? Anielska!
Powiedz co?, bo masz ?wietny avatarek
Niech wszyscy go zobacz?
To by?o powitanie uprzedzaj?ce
Jako, ?e nieuprzejmie jest wst?powa? do salonu, nie przedstawiwszy si? uprzednio - niniejszym to czyni? :-)
Jestem mi?o?niczk? wszystkiego, co pi?kne. Ksi??ki wprost po?ykam, szczególnie te "kostiumowe". Uko?czy?am Filologi? Polsk?, ale w zawodzie niestety nie pracuj?, cho? marzy mi si? nauczanie w wiejskiej szkole pod Przemy?lem. Pisuj? artyku?y o per?ach wschodniej Polski, listy (tak, tak, r?cznie), bajki i pami?tniki. Jestem ca?kowicie niepoprawn? romantyczk?, kocham taniec dawny, rycerzy, ba?nie, skanseny, stare cmentarze, zamki, zapach papieru, Ani? z Zielonego Wzgórza, Marianne Dashwood, blaszane konewki, skrzypi?ce furtki - obleczone dzik? ró??, tajemne ?cie?ki, u?miech mojej mamy, patataje, s?odk? czekolad? i b??kitne sukienki. Ech, sie rozpisa?am....
Bardzo si? ciesz?, ?e takich jak ja jest wi?cej. Witam Was serdecznie :-)
Karenino, witaj w?ród swoich! Mi?ego forumowania
PS. Pro?ba do Admina - mo?e by tak sklei? razem Przywitalni? i Powitalni?? W ko?cu to jedno i to samo
Ups, nie zwróci?am uwagi, ?e jest tu równie? Powitalnia, ale to chyba nie robi ró?nicy, prawda? :-)
Ach, i mi?o mi pozna? moj? rodaczk?. Ja równie? pochodz? z Legnicy, cho? wyjecha?am za moim Darcy'm na ?l?sk dwa lata temu.... Ale w Legnicy jestem co miesi?c, u rodziców :-)
Oczywi?cie, ?e to nie robi ró?nicy Miejmy nadziej?, ?e Vasco wkrótce si? tym zajmie i nie b?dzie ?adnego problemu
A do Legnicy mam, jak to kto? kiedy? powiedzia?, "rzut beretem"
"A o co chodzi?" No powiedz, co to znaczy, bo podr?cznik irlandzkiego mam w piwnicy....