Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Hej basiek! Pisz ?ywiej!
Bo ja ciut wstydliwa jestem :oops: :oops:
Na pocz?tku![]()
![]()
Ja mam tak samo, ale tutaj wszystkie dziewczyny s? tak mi?e, ?e nie ma co si? wstydzi?
Jaki wstyd, jaka nie?mia?o??? Wszystkie mamy bzika na punkcie JA i jest ok! Dzielmy si? tym i zara?ajmy jeszcze bardziej!
Kraków rulezzzzzzzzzzz
Jaki wstyd, jaka nie?mia?o??? Wszystkie mamy bzika na punkcie JA i jest ok! Dzielmy si? tym i zara?ajmy jeszcze bardziej!
Ja bym powiedziala ze mamy pare bzikow
A ja w domu mam chomika
Kota, rybki, oraz psa!!!
Sporo, fakt.
Sanjano, s?owo klucz to "wydaje si?"
A my chyba nie mamy tematu, który zosta? tak od pocz?tku do konca z wszystkich stron przegadany. Ewntualnie na chwile sobie odpoczywamy
Ka?dy chyba zaczyna od podgl?dywania i pods?uchowywania
Ja nie. Ja by?am takim burakiem, ?e pierwszy raz wlazlam na forum od razu zalogowana i od razu zacz??am si? w jakiej? sprawie wym?drza?, nawet nie zajrza?am do przywitalni, chamstwo po prostu, a po paru dniach juz og?osi?am sie Matk? tego zgromadzenia. Zgroza!!!
Nie bierzcie przyk?adu ze mnie. Chocia? mo?na i uczy? przez przyk?ad negatywny, jak nie nale?y post?powa? ;-)
No tak Ali, ty od razu wesz?a? przebojem i przewróci?a? forum do góry nogami.
Oj p[ami?tam, pami?tam
Och, dzi?kuj?, dzi?kuj?, nie ma to jak skromno?? wrodzona i nadprzyrodzona ;-)
Och, dzi?kuj?, dzi?kuj?, nie ma to jak skromno?? wrodzona i nadprzyrodzona ;-)
Jak to u MATKI PRZE?OZONEJ
Drugirgo tysi?czka gratuluj? i za wsparcie dzi?kuj?.
Ja tak troch? bezczelnie - najpierw w??czy?am si? do dysputy o D&U, teraz si? witam.
*chce dygn??, ale przewraca si? o w?asn? kieck?*
Uch! Chcia?am troch? zgrabniej...
W ka?dym razie pokusi?am si? na forum austenowskie, bo czemu nie? Przyby?am...
Rozp?dz? si? z pisaniem, jak przeczytam wszystkie ksi??ki Austen, póki co dosy? skromnie b?d? si? ogranicza? do tematów, o których mam cho?by blade poj?cie.
A ja w odniesieniu do sygnaturki Agn.
Prosze o to, zeby bylo bez polityki na tym forum.
Tutaj chce od tego odpoczac.
Sorry za wtr?t i witamy.
Dobra, zmieni?. Mnie osobi?cie ten dowcip ?mieszy, ale jak ma ci? denerwowa?, to lepiej zmieni?.
Teraz lepiej?
Dzi?kowa?.
Czcionk? zmniejszy?am, ?eby ta sygnaturka a? tak si? nie pcha?a w oczy.
Ka?dy chyba zaczyna od podgl?dywania i pods?uchowywania
Witam ponownie Fanki i Fana JA, tym razem we w?a?ciwym miejscu.Jestem nie tylko nowa na FORUM, ale i w sieci. Wirtualny ?wiat zwiedzam od niedawna, wi?c prosz? o wyrozumia?o??. I ja zacz??am poznawa? Stron? od "podl?dywania i pods?uchowywania". Jestem oczarowana Waszym romantyzmem, wiedz? i poczuciem humoru / zdanie zbudowane bez pomocy wazeliny/. W?tpi?, bym dotrzyma?a kroku. Kilka s?ów o sobie. Mieszkam nad morzem. Na FORUM nale?? do "grupy starszaków", a zatem matura i studia daawwwnnnnooo ju? za mn? /niestety/. Od lat w zawodzie, który wymaga zdecydowanego stania na obu ko?czynach. Ucieczk? jest dobra ksi??ka, najch?tniej powie?ci JA, które mnie od lat bawi? i wzruszaj?, no i oczywi?cie ekranizacje tych powie?ci. Pozdrawiam.
witam ci? bardzo serdecznie.... nocn? por?....
je?eli chodzi o pomoc o któr? prosi?a?... skontaktuj si? ze mn? na maila (jest u do?u) zobaczymy co da si? zrobi?.....
Asiek, dzie? dobry.
Faktycznie, awatarek urokliwy