Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Hej basiek! Pisz żywiej!
Bo ja ciut wstydliwa jestem :oops: :oops:
Na poczÄ…tku![]()
![]()
Ja mam tak samo, ale tutaj wszystkie dziewczyny są tak miłe, że nie ma co się wstydzić
Jaki wstyd, jaka nieśmiałość? Wszystkie mamy bzika na punkcie JA i jest ok! Dzielmy się tym i zarażajmy jeszcze bardziej!
Kraków rulezzzzzzzzzzz
Jaki wstyd, jaka nieśmiałość? Wszystkie mamy bzika na punkcie JA i jest ok! Dzielmy się tym i zarażajmy jeszcze bardziej!
Ja bym powiedziala ze mamy pare bzikow
A ja w domu mam chomika
Kota, rybki, oraz psa!!!
Sporo, fakt.
Sanjano, słowo klucz to "wydaje się"
A my chyba nie mamy tematu, który został tak od początku do konca z wszystkich stron przegadany. Ewntualnie na chwile sobie odpoczywamy
Każdy chyba zaczyna od podglądywania i podsłuchowywania
Ja nie. Ja byłam takim burakiem, że pierwszy raz wlazlam na forum od razu zalogowana i od razu zaczęłam się w jakiejś sprawie wymądrzać, nawet nie zajrzałam do przywitalni, chamstwo po prostu, a po paru dniach juz ogłosiłam sie Matką tego zgromadzenia. Zgroza!!!
Nie bierzcie przykładu ze mnie. Chociaż można i uczyć przez przykład negatywny, jak nie należy postępować ;-)
No tak Ali, ty od razu weszłaś przebojem i przewróciłaś forum do góry nogami.
Oj p[amiętam, pamiętam
Och, dziękuję, dziękuję, nie ma to jak skromność wrodzona i nadprzyrodzona ;-)
Och, dziękuję, dziękuję, nie ma to jak skromność wrodzona i nadprzyrodzona ;-)
Jak to u MATKI PRZEÅ‚OZONEJ
Drugirgo tysiączka gratuluję i za wsparcie dziękuję.
Ja tak trochę bezczelnie - najpierw włączyłam się do dysputy o D&U, teraz się witam.
*chce dygnąć, ale przewraca się o własną kieckę*
Uch! Chciałam trochę zgrabniej...
W każdym razie pokusiłam się na forum austenowskie, bo czemu nie? Przybyłam...
Rozpędzę się z pisaniem, jak przeczytam wszystkie książki Austen, póki co dosyć skromnie będę się ograniczać do tematów, o których mam choćby blade pojęcie.
A ja w odniesieniu do sygnaturki Agn.
Prosze o to, zeby bylo bez polityki na tym forum.
Tutaj chce od tego odpoczac.
Sorry za wtręt i witamy.
Dobra, zmienię. Mnie osobiście ten dowcip śmieszy, ale jak ma cię denerwować, to lepiej zmienić.
Teraz lepiej?
Dziękować.
Czcionkę zmniejszyłam, żeby ta sygnaturka aż tak się nie pchała w oczy.
Każdy chyba zaczyna od podglądywania i podsłuchowywania
Witam ponownie Fanki i Fana JA, tym razem we właściwym miejscu.Jestem nie tylko nowa na FORUM, ale i w sieci. Wirtualny świat zwiedzam od niedawna, więc proszę o wyrozumiałość. I ja zaczęłam poznawać Stronę od "podlądywania i podsłuchowywania". Jestem oczarowana Waszym romantyzmem, wiedzą i poczuciem humoru / zdanie zbudowane bez pomocy wazeliny/. Wątpię, bym dotrzymała kroku. Kilka słów o sobie. Mieszkam nad morzem. Na FORUM należę do "grupy starszaków", a zatem matura i studia daawwwnnnnooo już za mną /niestety/. Od lat w zawodzie, który wymaga zdecydowanego stania na obu kończynach. Ucieczką jest dobra książka, najchętniej powieści JA, które mnie od lat bawią i wzruszają, no i oczywiście ekranizacje tych powieści. Pozdrawiam.
witam ciÄ™ bardzo serdecznie.... nocnÄ… porÄ…....
jeżeli chodzi o pomoc o którą prosiłaś... skontaktuj się ze mną na maila (jest u dołu) zobaczymy co da się zrobić.....
Asiek, dzień dobry.
Faktycznie, awatarek urokliwy