Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Moniczek :!:
Możesz wysyłać po jednym, ale na moje oko to do jednego maila możesz spokojnie wkleić po 2-3 ścieżki, ja mam dość dobrą pocztę. Chyba, że Twoja skrzynka tego nie wytrzyma. Czekam więc na utwory i po raz kolejny dzięki za fatygę
OK! Będę próbować po 2-3, tylko cierpliwości! Ja mam kiepski transfer i może to troche potrwać...
Pozdrawiam...
Nie ma problemu, będę cierpliwa
Pzdr
Marianna - bardzo mi przykro, ale po kolejnej próbie znów to samo. Nie wiem czemu te wiadomości są zwracane. A wysyłałam na ten drugi adres. Zwróć się może do Sister, bo jej przesłałam bez problemów. Może jej uda się wysłanie do Ciebie...
Bardzo dziękuję Moniczkowi, za czas poświęcony na wysyłaniu mi muzyki mailem
Jesteś wspaniała :!: :!: :!:
Dorotko, prześlę Ci obecaną muzykę do S&S ale dopiero jutro albo we środę, bo dziś zarobiona jestem 8)
Pzdr :mrgreen:
Gdyby ktoś posiadał pełną wersję muzyki do 'Emmy' to proszę dać znać, wspólnie z Dorotką będziemy bardzo zobowiązane
sister
Dorotko, mam nadzieję, że nadal jesteś zainteresowana muzyką z S&S bo właśnie zamierzam zająć się jej wysyłaniem do Ciebie
Jak najbardziej, właśnie odbieram pocztę
Baaaaaaaaaaardzo dziękuję Sister za przesłanie mi mp3 P&P!!!!!!!!
Marianno, nie ma za co :!: :!: :!: :!: :!:
To była przyjemność
miłego słuchania, ja myślę, że mo sąsiedzi już znają tą muzykę na pamięć :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jeśłi ktoś posiada jeszcze jakąś muzykę, to ja chętnie zajmę się dalszym rozpowszechnianiem po otrzymaniu
A mi zawsze marzyła się muzyka ze sceną tańca Lizzy i Darcy'ego :oops:
Więc uśmiecham się do którejś z Was i nieśmiało :oops: proszę o wysłanie całego soundtracka z P&P. Dla czegoś takiego mogłabym poczekac nawet rok. Jesli ktoś sie zlituje, podaję maila more-maharett@wp.pl
Maharett, mogę Ci to wysłać, ale dopiero w weekend, jeśli to nie za późno jeśli któraś z Dziewczyn wyśle Ci to wcześniej to daj znać, ok?
Dzięki, Sister, ale na razie korzystam z uprzejmości Dorotki (dzięki, Dorotko ) Gdybyś mogła jednak podesłac mi tylko Mr Beveridge's Maggot, byłabym wdzięczna. :oops:
Nie ma problemu, polecam się na przyszłość w razie czego
Jeśli któraś z Was posiada muzykę z Emmy na mp3, to bardzo proszę o kontakt : marymadeline@vp.pl
Z Emmy to ja mam tylko kilka mp3, bo więcej nie mogę dostać. Wiem, że są na osiołku, ale albo brakuje źródeł albo to wina mojego LowID i stoję w gigantycznej kolejce, więc nie wiem skąd to wziąć.
Ale jak chcesz, to moge ci przesłać te co mam.
Byłabym bardzo wdzięczna.Lepsze to niż nic. Jeśli znajdziesz czas, to wyślij na: marymadeline@vp.pl. Z góry dziekuję!
No tak...jeśli któraś z was nie będzie miała co robić...to mogłaby sprawić ogromną radość niżej (a raczej wyżej) podpisanej wysyłając muzykę z p&p :oops: Za każdy, choćby jeden utwór będę niezmiernie wdzięczna.
Mój e-mail to : think.of.me@interia.pl. Jak się poczta z interii trzyma niestety nie wiem, bo co jak co, ale na skrzynkach internetowych to się nie znam.
Spoko, ja mogę ci podesłać W końcu wszyscy musimy się wspierać
To i ja poproszę muzyczkę do P&P Będę bardzo , ale to bardzo wdzięczna...Moja skrzynka zmieści wiele . marta71@autograf.pl.
Ja też, ja też, ja też!!!!
Że się powtórzę JA TEŻ!!!
Tylko jeśli można do wolałabym na CD. :oops:
Mój email agnes_13@o2.pl
Czy ja również mogłabym poprosić o muzykę z "P&P"? Byłabym baaardzo wdzięczna Mail: erin13@wp.pl Z góry bardzo dziękuję!
a czy ja takze moglabym dostac muzyke z P&P?? Bylabym bardzo wdzięczna :-) poproszę na gotka_k@poczta.onet.pl
Ja też chcę Jak sama coś znajdę, to też się podzielę
eivax@wp.pl