Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Moniczek :!:
Mo?esz wysy?a? po jednym, ale na moje oko to do jednego maila mo?esz spokojnie wklei? po 2-3 ?cie?ki, ja mam do?? dobr? poczt?. Chyba, ?e Twoja skrzynka tego nie wytrzyma. Czekam wi?c na utwory i po raz kolejny dzi?ki za fatyg?
OK! B?d? próbowa? po 2-3, tylko cierpliwo?ci! Ja mam kiepski transfer i mo?e to troche potrwa?...
Pozdrawiam...
Marianna - bardzo mi przykro, ale po kolejnej próbie znów to samo. Nie wiem czemu te wiadomo?ci s? zwracane. A wysy?a?am na ten drugi adres. Zwró? si? mo?e do Sister, bo jej przes?a?am bez problemów. Mo?e jej uda si? wys?anie do Ciebie...
Bardzo dzi?kuj? Moniczkowi, za czas po?wi?cony na wysy?aniu mi muzyki mailem
Jeste? wspania?a :!: :!: :!:
Dorotko, prze?l? Ci obecan? muzyk? do S&S ale dopiero jutro albo we ?rod?, bo dzi? zarobiona jestem 8)
Pzdr :mrgreen:
Gdyby kto? posiada? pe?n? wersj? muzyki do 'Emmy' to prosz? da? zna?, wspólnie z Dorotk? b?dziemy bardzo zobowi?zane
sister
Dorotko, mam nadziej?, ?e nadal jeste? zainteresowana muzyk? z S&S bo w?a?nie zamierzam zaj?? si? jej wysy?aniem do Ciebie
Jak najbardziej, w?a?nie odbieram poczt?
Baaaaaaaaaaardzo dzi?kuj? Sister za przes?anie mi mp3 P&P!!!!!!!!
Marianno, nie ma za co :!: :!: :!: :!: :!:
To by?a przyjemno??
mi?ego s?uchania, ja my?l?, ?e mo s?siedzi ju? znaj? t? muzyk? na pami?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Je??i kto? posiada jeszcze jak?? muzyk?, to ja ch?tnie zajm? si? dalszym rozpowszechnianiem po otrzymaniu
A mi zawsze marzy?a si? muzyka ze scen? ta?ca Lizzy i Darcy'ego :oops:
Wi?c u?miecham si? do której? z Was i nie?mia?o :oops: prosz? o wys?anie ca?ego soundtracka z P&P. Dla czego? takiego mog?abym poczekac nawet rok. Jesli kto? sie zlituje, podaj? maila more-maharett@wp.pl
Maharett, mog? Ci to wys?a?, ale dopiero w weekend, je?li to nie za pó?no je?li która? z Dziewczyn wy?le Ci to wcze?niej to daj zna?, ok?
Dzi?ki, Sister, ale na razie korzystam z uprzejmo?ci Dorotki (dzi?ki, Dorotko ) Gdyby? mog?a jednak podes?ac mi tylko Mr Beveridge's Maggot, by?abym wdzi?czna. :oops:
Nie ma problemu, polecam si? na przysz?o?? w razie czego
Je?li która? z Was posiada muzyk? z Emmy na mp3, to bardzo prosz? o kontakt : marymadeline@vp.pl
Z Emmy to ja mam tylko kilka mp3, bo wi?cej nie mog? dosta?. Wiem, ?e s? na osio?ku, ale albo brakuje ?róde? albo to wina mojego LowID i stoj? w gigantycznej kolejce, wi?c nie wiem sk?d to wzi??.
Ale jak chcesz, to moge ci przes?a? te co mam.
By?abym bardzo wdzi?czna.Lepsze to ni? nic. Je?li znajdziesz czas, to wy?lij na: marymadeline@vp.pl. Z góry dziekuj?!
No tak...je?li która? z was nie b?dzie mia?a co robi?...to mog?aby sprawi? ogromn? rado?? ni?ej (a raczej wy?ej) podpisanej wysy?aj?c muzyk? z p&p :oops: Za ka?dy, cho?by jeden utwór b?d? niezmiernie wdzi?czna.
Mój e-mail to : think.of.me@interia.pl. Jak si? poczta z interii trzyma niestety nie wiem, bo co jak co, ale na skrzynkach internetowych to si? nie znam.
Spoko, ja mog? ci podes?a? W ko?cu wszyscy musimy si? wspiera?
To i ja poprosz? muzyczk? do P&P B?d? bardzo , ale to bardzo wdzi?czna...Moja skrzynka zmie?ci wiele . marta71@autograf.pl.
?e si? powtórz? JA TE?!!!
Tylko je?li mo?na do wola?abym na CD. :oops:
Mój email agnes_13@o2.pl
Czy ja równie? mog?abym poprosi? o muzyk? z "P&P"? By?abym baaardzo wdzi?czna Mail: erin13@wp.pl Z góry bardzo dzi?kuj?!
a czy ja takze moglabym dostac muzyke z P&P?? Bylabym bardzo wdzi?czna :-) poprosz? na gotka_k@poczta.onet.pl
Ja te? chc? Jak sama co? znajd?, to te? si? podziel?
eivax@wp.pl