Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Ju? nied?ugo ?wi?ta. Ciekawa jestem jaki jest Wasz ulubiony film z Bo?ym Narodzeniem w tle.
Mnie teraz przyszed? do g?owy film "Ja ci? kocham, a ty ?pisz" a Wam?
Ju? unosi si? w powietrzu zapach ?ywych ga??zek,
ju? sun? na bia?ych sankach choinki.
Wiatr szumi, kol?dy, ?nieg dymi za oknem,
mróz kwiaty maluje na srebrnych szybach.
Mnie te? pierwsze do g?owy przychodzi "Ja ci? kocham...",które ogl?da?am wieeeele wieeele razy, ale tak?e "To w?a?nie mi?o??". Mimo, ?e widzia?am to tylko raz, zawsze kojarzy? b?dzie mi si? ze ?wi?tami :twisted:
pozdrawiam-jeszcze-nie-?wi?tecznie-ale-ju?-blisko - aire
"To w?a?nie mi?o??" Czekam tylko na ?nieg, by dope?ni? rytua?u i obejrze? przy hektolitrach herbaty i jakich? ?akoci
oj a ja nie mam takiego filmu...ale chetnie obejrze wlasnie cos romantycznego....tych fimow nie ogladalam....czy to fimy polskie?
"To w?a?nie mi?o??" jest najlepszym filmem z tematem oko?o ?wi?tecznym jaki ogl?da?am
Z to bardzo ale to bardzo denerwuj? mnie kolejne zapowiedzi powtórek "Kewina...samego w domu i nie tylko" który w oby wersjach zostanie wyemitowany zdaje si? ?e na polsacie. brrr
wiem ?e mia?o by? o najlepszych ale tak mi si? skojarzy?o sorki
"Grinch: swi?t nie b?dzie", to nie jest mój ulubiony film, nie przepadam te? za Jimem Carrey'em, ale jest ciekawy i wart zobaczenia.
O ile pam?tam, to w zapowiedziach prgramowych na ?wi?ta pojawia si? "Ja ci? kocham, a ty ?pisz". A poza tym, niestety, mi?e kole?anki - nie mamy szans na spe?nienie cho?by cz??ci naszych ?ycze?. Zamiast tego zobaczymy pewnie "okoliczno?ciowy" odcinek którego? ze sztandarowych seriali.
Znowu ma by? Kevin... czy nie przyda?by si? powiew ?wie?o?ci?!
Zapomnia?ysmy o klasyku, a dzi? w?asnie b?dzie na jedynce (40 minut po pó?nocy!!!) "?ycie jest cudowne" Franka Capry. Typowo ?wi?teczny.
Ja podczas swiat bozonarodzeniowych uwielbiam filmy o wielkich wspanialych rodzinach - polecam goraco Moje wielkie greckie wesele.
Na wielkanoc polecam Misje z De Niro i Ironsem, ale tylko dla wrazliwych...