Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Witam!
Poszukuję filmowych ekranizacji powieści Jane Austen. Jeśli ktoś może mi je udostępnić na necie lub przesłać na płytach za opłatą będę bardzo wdzięczna . W zamian mogę wymienić się filmami (tu wymieniam tylko ekranizacje Jane Austen,ale mam też inne), które posiadam:
P&P z 1995 jako film na płytach i DVD (ale brakuje dodatków, szukam też dodatków do wydania DVD)
Emma z Gwyneth Paltrow na DVD (wydanie z gazety)
Mansfield Park z 1999 na DVD (oryginalne, nie wiem, czy można przegrać)
S&S na płytach
soundtracki z P&P i S&S jako mp3
ProszÄ™ o kontakt na maila: loana@go2.pl
Pozdrawiam!
jesli posiadasz programy p2p to jest możliwe ściągnięcie sobie "Dumy i uprzedzenia" z Grace Kelly z Kaazy i Shareazy nie wiem jak na innych. Ja poluję teraz na soundtrack z "Emmy" więc jakbys gdzieś znalazła to daj znać
Hej Dorota! dziekuję za wiadomość, ale proszę o więcej szczegółów. Co to za program p2p i gdzie dokładnie można ściągnąć ten film? Ja się nie znam na kompach i obsłudze, więc muszę korzystać z pomocy znajomych płci brzydkiej ;P. Innymi słowy, to koledzy mi ściągają, więc jak się do nich wybieram, to muszę znać więcej szczegółów.
Pozdrawiam!
Takim programem jest np. emule - po prostu użytkownicy wymieniają się swoimi zasobami. Ja znalazłam ten film na Shareazie ( można ściągnąć ze strony www.shareaza.com ). Trzeba się tylko liczyć z tym, że ktoś musi udostępniać film i jeśli go skasuje, to nici ze ściągania.
Twoi koledzy na pewno mają Kaazę , tam jest zawsze mnóstwo rzeczy do ściągnięcia. Pozdrawiam!
hej, chcialabym tylko zapytac czy te filmy, chodzi mi konkretnie o P&P z 95 to posiadasz czy szukasz, bo jesli posiadasz to bylabym zainteresowana, bardzo bym prosila o kontakt. aisa_szp@wp.pl
Plis, tylko nie piszcie mi takich wiadomości. Już dawno temu zgubiłam się co komu i jak. Dlatego jak ktoś jest ciekawy co ja mam to zapraszam do zapoznania się z moim profilem - tam będę miała zawsze napisane co posiadam. Na temat przegrywania możemy się dogadywać osobno, w mailach, ale ja pierwsza nie będę pisać.
Pozdrawiam!
Ups, coś się pospieszyłam - w profilu nie ma możliwości zostawienia swojej wiadomości dla innych. No cóż, spis będzie się w takim razie znajdował pod adresem:
http://www.filmweb.pl/User?id=107865
Qurde wiedzialam ze sie pomyle :oops: mialam na mysli film "P&P" z 1995 roku i "Mansfild Park" 1999r. jak ktos ma i moze mi przegrac dajcie znac blacktea@poczta.fm
a tak w ogole sorka za nieskladny jezyk wypowiedzi, ale mam w ciagu dwoch dni kolokwium i kartkowke i nie jestem soba [/i]
Loana,
czy mogłabyś wysłąć mailem ścierzkę dzwiękową do P&P i do S&S?
moje skrzynki to:
jbujnowska@wp.pl
ptys_z_kremem@gazeta.pl
niestety nie mam nic, co mogłabym wysłać Ci na zamianę, ale będę za to dozgonnie wdzięczna