Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Hej.
Czy kto? ogl?da? rzeczony w tytule film :?: G?ówn? rol? gra tam Keira i ciekawa jestem czy warto go obejrze?.Lub dlaczego nie powinnam go widziec na oczy Ka?da opinia mile widziana.
Widzialam i z czystym sumieniem polecam. Keira jest tam ... taka jak Keira - wybacz ale ona zawsze gra dla mnie jedna i te sama role. Natomiast drugie dziewcze imieniem Parminder Nagra jest zachwycajace, swie?e i bezpretensjonalne. Warty zobaczenia jest Jonathan Rhys-Meyers - po raz pierwszy w jego karierze w roli normalnego chlopaka a nie jakiego? psychola. Co? za kapitalny irlandzki akcent ma ten facet! Oglada sie to wszystko latwo i milo. Duzo jest w tym filmie muzyki a la Bollywood, ktora - zobaczysz - wpadnie Ci w ucho i tam zostanie. Pilka nozna jest sfilmowana ladnie i nie meczaco. I na koniec - koniecznie nie wylaczaj filmu przez zakonczeniem napisow koncowych, bo sa one tez warte zobaczenia.
W bollywoodzkiej D&U te? by?y fajne "napisy", a to ta sama re?yserka. Ech, obejrza?abym ten film, ale gdzie go zdoby??
Nie wiem Tu "po drugiej stronie stawu" mozna go wypozyczyc w wypozyczalniach. I pozdrawiam Cie Caroline - bo widze, zes z Lodzi tak jak ja. Ech, teskni mi sie za Piotrkowska
Dzi?ki Luisa! Trzymaj si? tam w dalekich krajach. Wypij? piwko za Ciebie w Siódemkach
Teraz musz? co? na temat, ?eby nie ?ama? regulaminu, yyyy, podobno rozesz?y si? plotki, ?e Gurinder Chadha ma zrealizowa? sequel "Bend It Like Beckham", ale okaza?o si? to nieprawd?
Mo?e w zamian zrobi inny fajny film, wyra?nie si? kobita rozkr?ca, a kino z hinduskimi korzeniami ci?gle w cenie.
Fajny film polecam gor?co ja w jego posiadanie wesz?aam przypadkowo(kole?anka przynios?a jako fance pi?ki)
Przyjemny film relaksuj?cy