Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteÅ› zalogowany.
Właśnie
dobrze, że mamy wyobraźnię.
A zdjęcie jest wczorajsze.
Miło,że się trudziłaś,ale akurat temat tego adresu był już poruszany.
Piękne forum,bogate w formie,ale tam się nie rozmawia o Elisie,a o duperelach.
Czytałam wczoraj o tym forum i wiem, że niektóre dziewczyny nie mają o nim najlepszego zdania, ale ja chętnie zobaczę. Dziękuję Guniu. ![]()
![]()
Hejka.
A widziałyście Alessandra w takiej roli?

Widzę, że powiększa się grono osób zainteresowanych Elisą. Bardzo mnie to cieszy.
Justyno pomyłka każdemu może się zdarzyć.
Muszę w końcu wybrać się na forum Alessandra, skoro jest tam tyle pięknych zdjęć. Chyba tylko ja tam nie byłam.
Doroto muszę zgodzić się z Justyną. Na polskim forum nie znajdziesz nic ciekawego (poza archiwum, które ciągle przeglądam
). Ale jak chcesz to zajrzyj tam, sama oceń.
Cześć Pamelo.
Ja nie widziałam. Ciekawe jak sobie radzi z grą na fortepianie, bo aktorem jest znakomitym.
W zalewie nudnych filmów , a następnie ich powtórek serwowanych na większości kanałów "Elisa..." jest fantastycznym serialem. Nie ogladam jej od pierwszego odcinka (zaczęłam gdzieś tak od 3-4), ale z niecierpliwością czekam na każdy niedzielny wieczór (o zgrozo w zasadzie noc 8O ) aby móc podziwiać perypetie przystojnego hrabiego Ristorii i pieknej Elisy.... Mam nadzieję ,ze właśnie TV 3 w końcu pokaże najbardziej przeze mnie oczekiwane seriale czyli "Dumę i Uprzedzenie" i "Katarzynę" ![]()
A byla juz scena, jak sie na nia rzucil na schodach? ![]()
A byla juz scena, jak sie na nia rzucil na schodach?
Gosia! Czy ja muszę za Tobą chodzić po różnych wątkach i Cię przywoływać do porządku?! Wracaj do N&S tam sobie rozrabiaj do woli...;-)
No cio? Ja tylko sie pytam
Tam jest taka scena, co ja na to poradze? ![]()
No cio? Ja tylko sie pytam
![]()
Tam jest taka scena, co ja na to poradze?
Że tylko takie pamiętasz? Nie wiem.
Chyba musisz iść do lekarza ;-)
Bo TA zrobila na mnie duze wrazenie ![]()
Bo TA zrobila na mnie duze wrazenie
Acha, no chyba, ze tak...
A możesz w jakieś szczegóły się wdać? ;-)
Eeee, nic takiego ...
Nie bede psuc ogladania, tym co jej nie widzieli ![]()
O TĘ scenę chodziło,prawdaż?
Prawdaz
No i co Ali? Przeciez calkiem niewinna, a Ty zaraz podejrzewasz niewiadomo co ![]()
Bo TA zrobila na mnie duze wrazenie
Scena na schodach to też moja ulubiona
Pamiętam każde słowo z niej, naprawdę piękna i pełna pasji 8)
Ojej, on ją biedaczkę na schody rzucił?! Mogła dziewczyna krzywdę sobie zrobić (głową w kancik... i po sprawie)...
Nie rzucił,nie rzucił.
Nie rzucił,nie rzucił.
O, to mi ulżyło
Serialu nie oglądam, a na tych zdjęciach tak to wyglądało.
I od razu lżej,bo i głowa cała i kość ogonowa nie stłuczona.
Witam
Ten Preziosi to naprawdę przystojny facet i ma to coś,obejrzałam to polecane forum przekopałam archiwa bo te archiwa to skarbnica informacji i piękne zdjęcia.
Cześć
Wczoraj w nocy oglądałam jeszcze to forum dla zainteresowanych podaję link
http://rivombrosine2.altervista.org/for … owtopic=66
Prawdaz
![]()
No i co Ali? Przeciez calkiem niewinna, a Ty zaraz podejrzewasz niewiadomo co
Wiadomo wiadomo, co ta scena zresztą doskonale ilustruje. Ja widziałam parę odcinków, ale jakichś takich nie po kolei, więc nie nadążam za akcją, zawsze jakoś przegapię i widzę końcówkę, w jednym oświadczał jej się jakiś stajenny, w innym on był gdzieś ranny czy w niewoli, potem nagle już byli małżeństwem, potem ona do jakiegoś klasztoru uciekła. Qurcze że tej sceny nie widziałam, wygląda nawet smakowicie, ale cały film jakiś taki jak z kolorowych landrynek zrobiony, choć ogląda sie go przyjemne, bo oczy to ten Skarbuś ma jak dwa Oceany Spokojne ;-)