Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Justyno, popieram zdanie Aine: podchodzisz do tego zbyt emocjonalnie.
Przecie? nic nie pisa?am o tym, by? by?a fanatyczn? fank? Armitage'a.
Mi podoba si? Thornton w wykonaniu RA, Tobie w?oski hrabia i bardzo dobrze, ka?dy ma to co lubi
Ja te? nie nale?? do fanek Preziosiego do ogl?dania zach?ci?y mnie recenzje o tym filmie i do tego wci?gn??am córk? i jak si? okaza?o to tu te? znalazlam grono osób zainteresowanych tym filmem i mo?e dzi?ki temu forum dowiem si? o innych ciekawych filmach i serialach.
Dwa ró?ne filmy.Inna epoka,inne klimaty.Ka?dy ma swoj? warto??. Ale to nie znaczy,?e musz? by? fanatyczn? wielbicielk? Armitage.
Jeju Justyna, a kto powiedzia?, ?e musisz? Ja ni jestem i jako? ?yj?, funkcjonuj? na tym forum. To nie jest ring czy kisiel, a my nie mamy zamiaru si? bi?.
Poczytaj dok?adnie to forum. Tutaj nikt jeszcze si? nigdy na nikogo nie rzuci? za odmienno?? pogl?dów. A tym bardziej gustów czy upodoba?.
Ani tym bardziej nie by?y one wy?miewane.
Mylisz si? twierdz?c,?e podchodz? zbyt emocjonalnie.Nic bardziej b??dnego,ja tu ?wietnie si? bawi? i czuj?.
Masz racj?,mnie podoba si? w?oski hrabia,Tobie angielski nuworysz.I niech tak zostanie.S? gusta i gusta.
A widz?c,ile Was jest w temacie N&S,to brak jeszcze jednej fanatycznej fanki Armitage,Waszego topicu nie zubo?y.
Nic bardziej b??dnego
Hmm. Sorki, ale bior?co pod uwag? charakter Twoich wypowiedzi w tym równie? i tej ostatniej - raczej nie do ko?ca. Jakby? ciagle stwarza?a ring dla Preziozi i Armitage. Ocenia?a nas, nasze sympatie i idoli ca?y czas stwarzaj?c pozory wy?szo?ci tego pierwszego. Po co?
Zadna z nas nie jest fanatyczna wielbicielka Armitage`a, po prostu stworzyl swoja gra wspaniala postac.
Lubimy go jako Thorntona i pewnie na tym poprzestaniemy.
Gosieczko droga, Ty si? tu nie wymawiaj - "Lubimy go jako Thorntona", dobre sobie... LUBIMY??? 8O Czy mam przypomnie?, jakie nam dzie?o dzi? przes?a?a?, za co Ci chwa?a i dzi?ki? ;-)
Przyznaj przed sob? - bo nas sie wstydzi? nie musisz - kochasz Thorntona, jako i my wszystkie z w?tku o N&S. I ja z ka?dym obejrzeniem której? sceny bardziej :-)
Najwa?niejsza jest Jane Austen!!!
I tego si? b?dziemy trzyma?.
S?usznie, Jane najwa?niejsza :-) A co do facetów - jacy to si? tutaj kobitkom nie podobaj?! A Clooney i Depp, co to ostatnio na tapecie go?cili - pojemne mamy serca, nie ma co ;-)
I w zasadzie na tych s?owach kwesti? forsowania swoich faworytów mo?emy zako?czy?
Gosieczko droga, Ty si? tu nie wymawiaj - "Lubimy go jako Thorntona", dobre sobie... LUBIMY??? Czy mam przypomnie?, jakie nam dzie?o dzi? przes?a?a?, za co Ci chwa?a i dzi?ki?
Przyznaj przed sob? - bo nas sie wstydzi? nie musisz - kochasz Thorntona, jako i my wszystkie z w?tku o N&S. I ja z ka?dym obejrzeniem której? sceny bardziej
No dobra, kochamy Thorntona
Nie da sie tego ukryc... zwlaszcza w tym wygaszaczu...
No dobra, kochamy Thorntona![]()
Nie da sie tego ukryc... zwlaszcza w tym wygaszaczu...
Oj nie da si?, oj nie da :-) I uciekam do w?tku N&S z tym tematem, coby innych w?tków nie za?mieca? naszymi wyznaniami :-)
Dziewczynki, Wy si? tu co? niebezpiecznie spiera? zaczynacie. Ja jako Mateczka wasza Przed?u?ona prosz? Was o uciszenie emocji. To? ch?opów na ?wiecie bezmiar wielki, ka?da jakiego? swojego uwielbie?ca wypatrzy, a co to komu wadzi, ?e jednej ten przyspiesza puls, a innej drugi. To? najwa?niejsze, ?e?my jeszcze nie skapcania?y i przyspiesza nam od takich "fsrusze?" przecudnej urody, a nie od cholesterolu i nadmiaru soli.
Kochajcie mi si? tu! Bo ja g?ównie teraz na "Napisach N&S" si? udzielam i przesta?am pilnowa? co si? w innych w?tkach dzieje!
Mnie tez jakos sciaga do tamtego watku, nie wiedziec dlaczego
choc czasem zagladam tez do innych, co by nie wypasc z obiegu
Kochajcie mi si? tu!
Ale? kochamy. Mi?o?ci? czyst?, prawdziw? i bezinteresown? :twisted: :twisted: :twisted:
Cze??
Moniko chyba zapomnia?a? o mnie?
Je?eli masz adresy z ciekawostkami o Elisie z Rivombrosy to wklej prosz? linki z przyjemno?ci? sobie z córk? obejrzymy
Przepraszam.Mam pytanie.
To co?To tutaj nie mo?na pisa? o tym filmie?
Poczytaj dok?adnie to forum. Tutaj nikt jeszcze si? nigdy na nikogo nie rzuci? za odmienno?? pogl?dów. A tym bardziej gustów czy upodoba?.
Ani tym bardziej nie by?y one wy?miewane.
Cze??. Jestem tu od niedawna i te? si? zastanawiam, gdzie i co mo?na pisa?. Widzia?am, ?e popularno?ci? cieszy si? temat o N&S. Wyrazi?am tam swoje zdanie na temat Thorntona, który mnie akurat nie zachwyci?. Od razu pojawi?y si? g?osy, ?ebym nie zak?óca?a sielanki i znalaz?a sobie inny temat. Mo?e ten b?dzie dobry Bo tu na pewno sielanki nie ma, jak na razie toczy si? ostra dyskusja, do której ch?tnie si? przy??cz?
Do ogl?dania Elisy zach?ci?a mnie moja przyjació?ka. Serial jest przepi?kny. A Preziosi w roli hrabiego jest naprawd? niesamowity. Nie wiem gdzie Wy widzicie podobie?stwo do Domagarowa.
Witaj Margaret
Jak Monika tu dotrze to mo?e poda nam linki i dowiemy si? co? jeszcze o tym serialu
Je?li b?dzie tak mi?a i zechce nam pomóc to b?d? bardzo wdzi?czna. Moja przyjació?ka nie ma internetu i te? liczy na mnie, ?e dowiem si? czego? wi?cej
Klaro, oto link do polskiego forum o Elisie z Rivombrosy, gdzie mo?na równie? znale?? linki do innych ciekawych stron o tym serialu. Wi?c powodzenia w zg??bianiu wiedzy
http://com5.runboard.com/belisadirivombrosa
Dzi?ki Moniko
Jutro ze spokojem si? zapoznam a swoimi wra?eniami si? z Wami podziel?.
Ja równie? dzi?kuj?
Z ch?ci? odwiedz? to forum. Mo?e w ?wi?ta znajd? na to troch? czasu.
Margaret, ty jestes ta Margaret z Katowic?
Nie, ja nie pochodz? z Katowic.
Hmm. Z katowic jest pewnie Margareth
Liczy?am,?e Monika poda adres jakiej? naprawd? interesuj?cej strony.By?am tam ju? wcze?ciej i Margaret,je?li nie chcesz marnowa? czasu,to daruj sobie kilkaset ostatnich stron.Id? od razu do archiwum i to najstarszego.Tam znajdziesz to,co Ci? interesuje.
Dziewczynki, Wy si? tu co? niebezpiecznie spiera? zaczynacie. Ja jako Mateczka wasza Przed?u?ona prosz? Was o uciszenie emocji. To? ch?opów na ?wiecie bezmiar wielki, ka?da jakiego? swojego uwielbie?ca wypatrzy, a co to komu wadzi, ?e jednej ten przyspiesza puls, a innej drugi. To? najwa?niejsze, ?e?my jeszcze nie skapcania?y i przyspiesza nam od takich "fsrusze?" przecudnej urody, a nie od cholesterolu i nadmiaru soli.
Kochajcie mi si? tu!!
Masz racj? Alison. Ja ju? kiedy? co? takiego przezy?am i wiem jakie to jest nieprzyjemne
Po co stwarza? konfliktowe sytuacje
Czy to mo?e sprawia? komu? przyjemno?????
My?la?am , ?e na forum panuje demokracja i ka?dy ma tu jakiego? Leppera Tuska czy Giertycha- mamy w ko?cu wybór
Mamy w ko?cu ró?ne gusta i wra?liwo?? mimo wspólnych zainteresowa?