Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
O tak! Uwielbiam patrze?, jak znani aktorzy dziadziej?! :twisted: :twisted:
Dzi?ki, Klaro! O to mi w?a?nie chodzi?o!
Ewo7 du?a rozbie?no?? gustu od Domagarowa do Thortona jak dla mnie dwa przeciwie?stwa Od lalusia(Thorton) do jak to napisa?a? ognistego faceta(Domogarow)
Diano nie ma za co
Niestety.Dowiedzia?a? si? niedok?adnie.Preziosi,to nie jest do?? znaczna posta? kina w?oskiego(klasy B).
Lecz wybitny aktor teatralny,który zagra? tylko w trzech filmach.
Przecie? Domogarow wyglada jak anorektyczny wymoczek.
W?a?nie Justyno przeczyta?am na jego stronie,?e on nie gra w filmach woli teatr i to w?a?nie tam odnosi sukcesy.
Klaro i Justyno, widz? ?e jeste?cie bardzo zauroczone Preziosim
Mo?e poszukajcie dobrego forum na temat Elisy lub tego aktora, napewno znajdziecie tam pe?no tak zauroczonych nim fanek
Mnie nie interesuje forum Elisy bo ostatnio przegl?da?am jakie? polskie forum nic ciekawego i bardzo ma?o tre?ciwych informacji.
Ciekawostek dowiedzia?am si? na stronie tego aktora.
No chyba Moniko ?e mo?esz poda? jaki? namiar?
Widzia?am go na ?ywca jako Macbetha. Jezu ile ten facet ma seksu. Pan Cenny przy nim to taki harcerzyk.
Nie widzia?am obecnego Domagarowa. Ale kwestia "tego czego?" to kwestia "tego czego?". To si? ma w ruchach, spojrzeniu, gestach, u?miechu, b?ysku w oku. Wasz Skarbu?cio tego nie ma. Niestety.
Aine mog? zapyta? jaki jest Twój typ faceta czy?by ten z avataru? 8O
To te?.
Przede wszystkim lubi? facetów, a nie s?odkich ch?opczyków. I tutaj tak naprawd? chodzi nie tyle o zachowanie, a o sposób bycia. Taki facet nie musi by? wcale przystojny (patrz chocia?by Jean Reno). Ch?opiec - musi, bo to jest jego podstawowy atut.
Ja waszego Skarbu?cia widzia?am w wywiadzie, takiego jakim jest bez gry, scenariusz ai postaci. Jeny?ciewy ale kaszana!!!
Czy Thornton to lalu? - to kwestia gustu. Ja zupe?nie si? z tym nie zgadzam i wi?kszo?? fanek które widzia?y North and South równie?.
Ale po co dyskutowa? o tym, podejrzewam ?e nie dojdziemy do porozumienia w tym temacie
Co do forum o Elisie z Rivombrosy, znam np. pi?kne polskie forum, pe?no tam zdj?? i wiadomo?ci o serialu i Preziosim. Jest tak?e inne, polski ?lad na w?oskim forum. Wi?c, hulaj dusza dla fanek pana P. ...
Moja córka studiuje psychologi? i twierdzi,?e teraz jest taka moda wyszukiwania w ewidentnych brzydalach tego "czego?" i faktycznie co? w tym jest
Moniko mo?esz poda? link tego forum bo ja na jakie? polskie forum trafi?am oprawa ?adna ale z tre?ci? gorzej
Przepraszam.Mam pytanie.
To co?To tutaj nie mo?na pisa? o tym filmie? :?:
Czy Thornton to lalu? - to kwestia gustu.
Hmm. Ale ja nie pisa?am nic o Thorntonie. Dla mnie raczej jak lalu? nie wygl?da. Ale te? nie jest w moim typie. Lubie ciep?ych u?miechni?tych (chocia? niekoniecznie) facetów, a jemu ten d?ugi prosty nos nadaje wyraz smutasa-melancholika. To jest tak jak z Colinem. Jako Colin, pan Darcy czy ktokolwiek inny - zupe?nie mnie nie kr?ci. Ale jak widz? Valmonta, to jak to mawia Migotka, majtki ?ci?gam przez g?ow?. Niby ten sam facet, ale na mnie zawsze dzia?a? i dzia?a u?miech.
Jzustyno spokojnie. Chyba do tych naszych pogaduszek podchodzisz zbyt emocjonalnie. Albo sprawiasz takie wra?enie.
My tutaj nie sprzeczamy sie o facetów. To poni?ej naszej godno?ci. Jednym podoba si? Colin, innym Mateusz, innym Szymon a jeszcze innym Gerard. Po drodze nast?puje wymiana przy pa??taj?cych si? jeszcze Thorntonach, Szymonach Fasolkach, Aragornach i Skarbu?ciach.
I czy komukolwiek przeszkadza to, ?e jednej podoba si? ten, a drugiej tamten? Jak do tej pory nie. Nawet je?li charakterstyka naszego bo?yszcze jest delikatnie mówi?c ironiczna.
Najwa?niejsza jest Jane Austen!!!
I tego si? b?dziemy trzyma?.
Ja uwa?am,?e jeste?my gronem osób otwartych i ?aden temat Nam
niestraszny jak ?wiat ?wiatem gusta by?y podzielone i bardzo dobrze bo inaczej by?oby strasznie nudno.
Aine podzielam Twoje zdanie co do nosa Thortona robi z niego smutasa nawet jak si? u?miecha.
Dobrze,?e si? wyja?ni?o,bo zrozumia?am Monik?,?e mam si? wynosi?.
A wiesz,to ciekawe,bo rzeczywi?cie ?adna nie porusza?a tematu "Thornton".Czy?by jakie? kompleksy?
Dobrze,?e si? wyja?ni?o,bo zrozumia?am Monik?,?e mam si? wynosi?.
A wiesz,to ciekawe,bo rzeczywi?cie ?adna nie porusza?a tematu "Thornton".Czy?by jakie? kompleksy?
Justynko, bro? Bo?e nie to mia?am na my?li. Nikt tu nie mówi by kto? st?d si? wynosi?
Napewno ka?da z nas znajdzie tu godne swoich zainteresowa? tematy. A kompleksów nie mam
Pozdrawienia dla fanek Preziosiego
Ewo7 du?a rozbie?no?? gustu od Domagarowa do Thortona jak dla mnie dwa przeciwie?stwa
Od lalusia(Thorton) do jak to napisa?a? ognistego faceta(Domogarow)
Diano nie ma za co
A oto dowód braku kompleksów
Jak ogladalam w zeszlym roku "Elise" na Trojce, to Preziosi tez mi sie podobal. W ogole ladny film.
Domagarow jako Bohun okay, ale w ogole ... to czy ja wiem?
To zdjecie zamieszczone przez Was pozbawia mnie wszelkich zludzen...
Nie jestem fank? Preziosiego.
Ogl?da?am "Elis?" i bardzo mi si? spodoba?a.Przez pi?kne wnetrza i kostiumy,poprzez ?wietne zdj?cia,bardzo dobr?.?yw? akcj?,kapitaln? gr? aktorów,do przepieknej,chwytaj?cej za serce muzyki.
A do tego niesamowity bohater,grany przez charyzmatycznego aktora.
"N&S",równie? ogl?da?am i równie? mi si? podoba?.Dwa ró?ne filmy.Inna epoka,inne klimaty.Ka?dy ma swoj? warto??. Ale to nie znaczy,?e musz? by? fanatyczn? wielbicielk? Armitage.
Zadna z nas nie jest fanatyczna wielbicielka Armitage`a, po prostu stworzyl swoja gra wspaniala postac.
Lubimy go jako Thorntona i pewnie na tym poprzestaniemy.