Ogród Jane Austen

Strona poświecona Jane Austen

Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

#1 2005-11-02 22:16:16

Kazik
(Admin)

Wst?pniak

Oddaj? do waszych r?k dzia? forum przeznaczony do "swobodnej wymiany my?li i plotek". Tutaj nie zamierzam upomina? Was za nietrzymanie si? tematu. Interweniowa? b?d? tylko przy ewidentnym naruszeniu dobrych obyczajów czy obowi?zuj?cego prawa.

Jednocze?nie jednak du?o bardziej zdecydowanie postaram si? pilnowa? porz?dku na dzia?ach forum zwi?zanych z Jane. W??cznie z tym czego do tej pory nie robi?em - usuwaniem fragmentów lub ca?ych postów, blokowaniem lub usuwaniem tematów. Mam nadziej? ?e nie b?d? musia? bo bardzo nie lubi? tego robi? i w ko?cu nie o to chodzi.

Licz? te? ?e mo?liwo?? swobodnych rozmów nie spowoduje zaniku dyskusji zwi?zanych z powie?ciami Jane i filmami na nich opartymi. Bo o tym ?e b?dziecie dyskutowa? o aktorach to jestem ?wi?cie przekonany wink.

Pami?tajcie - ta strona jest po?wi?cona Jane.

Uwaga: To forum ma w??czone "czyszczenie" - tematy w których w ci?gu 14 dni nie pojawi si? nic nowego b?d? automatycznie usuwane.

"Barbarzy?cami nazywamy tych, których zwyczaje ró?ni? si? od naszych" (Benjamin Franklin)

#2 2005-11-02 22:25:40

fringilla
Użytkownik

Re: Wst?pniak

Ja w?a?nie po raz kolejny czytam listy Jane i musz? stwierdzi?, ?e plotkowanie i dyskutowanie o facetach jest jak najbardziej w duchu naszej ukochanej pisarki! wink

Pozdr. Agata
gg 5739618

#3 2005-11-02 22:28:55

Kazik
(Admin)

Có?, od przywar swojej p?ci trudno uciec..... wink

"Barbarzy?cami nazywamy tych, których zwyczaje ró?ni? si? od naszych" (Benjamin Franklin)

#4 2005-11-02 22:33:31

fringilla
Użytkownik

E tam zaraz przywar...

Pozdr. Agata
gg 5739618

#5 2005-11-03 16:34:48

Admete
Użytkownik

E tam ...m??czy?ni tez plotkuj?, tylko mniej subletnie ;-)

“What makes us human is that we care--and because we care, we never stop trying,"

Commander Jeffrey Sinclair / Babylon 5

#6 2005-11-03 21:08:16

Kazik
(Admin)

"M??czy?ni przy winie rozmawiaj? o rz?dzie lub o nierz?dzie"
(Ryszard Podlewski )

P.S. Zapraszam na www.zamyslenie.pl

#7 2005-11-04 19:49:56

dorotka
Użytkownik

Gdzie? czyta?am, ?e m??czy?ni s? gorszymi plotkarzami wink
I znam par? takich przypadków- takie ploty siej?, ?e strach si? ba?...

Normalnie zacz??am wirtualny ekshibicjonizm big_smile
Mam bloga tongue Kto nie wierzy, niech sprawdzi big_smile

#8 2005-11-06 15:10:14

AineNiRigani
Użytkownik

osobiscie znam tylko jednego faceta, ktory z natury nie plotkuje, chociaz czasem (aczkolwiek bardzo rzadko) mu sie zdarzy big_smile

Nawet kojot na kamieniu mo?e dosta? wilka...
http://swiataine.blogspot.com/

#9 2005-11-06 15:35:31

demi
Użytkownik

kobietki, ja by?am w "m?skiej" klasie w szkole ?redniej(by?o nas 6 na 38 osób) i takich plotkarzy jak tam to niegdzie chyba nie ma. To samo na studiach, jak mieszka?am w akademiku to koledzy na opi?trze byli najlepiej pionformowani kto, gdzie, z kim i po co. i dlatego nikt mnie nie przekona ?e faceci nie plotkuj? big_smile

Stopka forum