Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Oddaj? do waszych r?k dzia? forum przeznaczony do "swobodnej wymiany my?li i plotek". Tutaj nie zamierzam upomina? Was za nietrzymanie si? tematu. Interweniowa? b?d? tylko przy ewidentnym naruszeniu dobrych obyczajów czy obowi?zuj?cego prawa.
Jednocze?nie jednak du?o bardziej zdecydowanie postaram si? pilnowa? porz?dku na dzia?ach forum zwi?zanych z Jane. W??cznie z tym czego do tej pory nie robi?em - usuwaniem fragmentów lub ca?ych postów, blokowaniem lub usuwaniem tematów. Mam nadziej? ?e nie b?d? musia? bo bardzo nie lubi? tego robi? i w ko?cu nie o to chodzi.
Licz? te? ?e mo?liwo?? swobodnych rozmów nie spowoduje zaniku dyskusji zwi?zanych z powie?ciami Jane i filmami na nich opartymi. Bo o tym ?e b?dziecie dyskutowa? o aktorach to jestem ?wi?cie przekonany .
Pami?tajcie - ta strona jest po?wi?cona Jane.
Uwaga: To forum ma w??czone "czyszczenie" - tematy w których w ci?gu 14 dni nie pojawi si? nic nowego b?d? automatycznie usuwane.
Ja w?a?nie po raz kolejny czytam listy Jane i musz? stwierdzi?, ?e plotkowanie i dyskutowanie o facetach jest jak najbardziej w duchu naszej ukochanej pisarki!
Có?, od przywar swojej p?ci trudno uciec.....
E tam ...m??czy?ni tez plotkuj?, tylko mniej subletnie ;-)
"M??czy?ni przy winie rozmawiaj? o rz?dzie lub o nierz?dzie"
(Ryszard Podlewski )
P.S. Zapraszam na www.zamyslenie.pl
Gdzie? czyta?am, ?e m??czy?ni s? gorszymi plotkarzami
I znam par? takich przypadków- takie ploty siej?, ?e strach si? ba?...
osobiscie znam tylko jednego faceta, ktory z natury nie plotkuje, chociaz czasem (aczkolwiek bardzo rzadko) mu sie zdarzy
kobietki, ja by?am w "m?skiej" klasie w szkole ?redniej(by?o nas 6 na 38 osób) i takich plotkarzy jak tam to niegdzie chyba nie ma. To samo na studiach, jak mieszka?am w akademiku to koledzy na opi?trze byli najlepiej pionformowani kto, gdzie, z kim i po co. i dlatego nikt mnie nie przekona ?e faceci nie plotkuj?