Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Ale, Migotko, trafi?a? w czas z Viggo! Akurat wczoraj ogl?da?am sobie "Dru?yn?..." i podziwia?am, podziwia?am...
ale czy on jednak nie ma czego? w sobie???![]()
Ano ma - bardzo go lubi? jako aktora, jest doskona?y np. w "Historii przemocy", chocia? naprawd? poci?gaj?cy jako Obie?y?wiat - zawsze ju? b?dzie dla mnie mia? niedogolon? twarz Viggo :-)
Mi równie? ju? zawsze Viggo b?dzie si? kojarzy? z Aragornem. I nie umiem ju? wyobra?i? sobie innego Aragorna, zupe?nie jak z Legolasem - ju? zawsze b?dzie mia? twarz "drewnianego-ch?opca" Orlando...
Swoj? drog? - pewnie ka?da z was to wie, ale Viggo zosta? zaanga?owany do LOTR prawie z ?apanki, kiedy wszyscy inni ju? ?wiczyli szermierk? i jazd? konn?. Aragorna mia? gra? Stuart Towsend, ch?opak Charlize Theron. Dzi? - nie do pomyslenia.
Viggo bardzo mi sie podobal jako Aragorn, tym wiekszy szok gdy zobaczylam go na prywatnym zdjeciu 8O
Swoj? drog? - pewnie ka?da z was to wie, ale Viggo zosta? zaanga?owany do LOTR prawie z ?apanki, kiedy wszyscy inni ju? ?wiczyli szermierk? i jazd? konn?. Aragorna mia? gra? Stuart Towsend, ch?opak Charlize Theron. Dzi? - nie do pomyslenia.
Towsend?! Dzi?ki Bogu ?e przeprowadzili t? ?apank?...
W?a?ciwie to nie przeprowadzali.
Po pierwsze Jackson sam stwierdzi?, ze Stu jest za m?ody, nie wida? na jego twarzy do?wiadczenia, które mia? przecie? Aragorn (Pan T. d?ugo zreszta mia? do niego o to pretensje).
A po drugie Mortenssen do?? d?ugo si? zastanawia?, czy zagra? (?e to bajka, ?e to niemeskie itp.) dopiero syn go namówi?.
I dok?adnie tego samego zdania by? Jackowski Lepiej pó?no ni? wcale.
migotka - ?wietne uj?cie na tym zdj?ciu z mieczem
A po drugie Mortenssen do?? d?ugo si? zastanawia?, czy zagra? (?e to bajka, ?e to niemeskie itp.) dopiero syn go namówi?.
M?dry dzieciak!
M?dry dzieciak!
A jak!!! Pewnie po tatusiu.
a jak Wam si? ten pan podoba?:
http://www.poster.net/law-jude/law-jude … 227267.jpg
http://gfx.filmweb.pl/f/107590/ph.42621.jpg
http://www.poster.net/law-jude/law-jude … 234281.jpg
bo mnie bardzo.
m.
nawet lubie Judiego Lawa...ale przyznam, ?e na tych zdj?ciach wyszed? mniej korzystnie w stosunku do rzeczywisto?ci
Fajnie zagra? w "Utalentowanym panu Ripley'u". Stanowili kontrast z Mattem D., którego tam koszmarnie ucharakteryzowali- ale zagra? wspaniale!
Migotko, ?wietne zdj?cie Viggo!
Ech poczekajcie do swiat i wiekszej ilosci czasu. Pokaze wam takie zdjecia, ze ho ho!!!
Aine, ju? si? nie mog? doczeka?!
Viggo mog? ogl?da? zawsze!
Ech poczekajcie do swiat i wiekszej ilosci czasu. Pokaze wam takie zdjecia, ze ho ho!!!
![]()
![]()
Czeka i a? sie boje :mrgreen:
Byle cenzuralne byly
Jak najbardziej (wi?kszo?? )
No coz, niektorych bym w ogole nie brala pod uwage.
Mark Darcy jest zdecydowanie za nisko
A Brad Pitt na mojej liscie w ogole by sie nie znalazl..
Dla mnie odpada nr 4, 7, 9
3,8, 11 do zastanowienia
10 duzo duzo wyzej (np na 1 miejsciu razem z Seanem ), no i zdecydowanie oba epilogi i 11 rowniez.
Ogolnie po wyrzuceniu Panow 4,7,9 i przeniesieniu panów do zastanowienia si?, reszta wyraznie w moim rankingu zyskuje na miejscu i kilka oczek
Pan z pozycji 5 i 6- oczywi?cie tak, ale w zupe?nie innych rolach. A zwyci?zca to ju? na pewno nie w przedstawionej roli (tylko np. w filmie o meksyka?skim pistoleciku, który telewizja pokazuje w te ?wi?ta).
Dziewi?teczka za nisko. :evil: