Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Ale, Migotko, trafiłaś w czas z Viggo! Akurat wczoraj oglądałam sobie "Drużynę..." i podziwiałam, podziwiałam...
ale czy on jednak nie ma czegoÅ› w sobie???![]()
Ano ma - bardzo go lubię jako aktora, jest doskonały np. w "Historii przemocy", chociaż naprawdę pociągający jako Obieżyświat - zawsze już będzie dla mnie miał niedogoloną twarz Viggo :-)
Mi również już zawsze Viggo będzie się kojarzył z Aragornem. I nie umiem już wyobraźić sobie innego Aragorna, zupełnie jak z Legolasem - już zawsze będzie miał twarz "drewnianego-chłopca" Orlando...
Swoją drogą - pewnie każda z was to wie, ale Viggo został zaangażowany do LOTR prawie z łapanki, kiedy wszyscy inni już ćwiczyli szermierkę i jazdę konną. Aragorna miał grać Stuart Towsend, chłopak Charlize Theron. Dziś - nie do pomyslenia.
Viggo bardzo mi sie podobal jako Aragorn, tym wiekszy szok gdy zobaczylam go na prywatnym zdjeciu 8O
Swoją drogą - pewnie każda z was to wie, ale Viggo został zaangażowany do LOTR prawie z łapanki, kiedy wszyscy inni już ćwiczyli szermierkę i jazdę konną. Aragorna miał grać Stuart Towsend, chłopak Charlize Theron. Dziś - nie do pomyslenia.
Towsend?! Dzięki Bogu że przeprowadzili tę łapankę...
Właściwie to nie przeprowadzali.
Po pierwsze Jackson sam stwierdził, ze Stu jest za młody, nie widać na jego twarzy doświadczenia, które miał przecież Aragorn (Pan T. długo zreszta miał do niego o to pretensje).
A po drugie Mortenssen dość długo się zastanawiał, czy zagrać (że to bajka, że to niemeskie itp.) dopiero syn go namówił.
I dokładnie tego samego zdania był Jackowski Lepiej późno niż wcale.
migotka - świetne ujęcie na tym zdjęciu z mieczem
A po drugie Mortenssen dość długo się zastanawiał, czy zagrać (że to bajka, że to niemeskie itp.) dopiero syn go namówił.
MÄ…dry dzieciak!
MÄ…dry dzieciak!
A jak!!! Pewnie po tatusiu.
a jak Wam siÄ™ ten pan podoba?:
http://www.poster.net/law-jude/law-jude … 227267.jpg
http://gfx.filmweb.pl/f/107590/ph.42621.jpg
http://www.poster.net/law-jude/law-jude … 234281.jpg
bo mnie bardzo.
m.
nawet lubie Judiego Lawa...ale przyznam, że na tych zdjęciach wyszedł mniej korzystnie w stosunku do rzeczywistości
Fajnie zagrał w "Utalentowanym panu Ripley'u". Stanowili kontrast z Mattem D., którego tam koszmarnie ucharakteryzowali- ale zagrał wspaniale!
Migotko, świetne zdjęcie Viggo!
Ech poczekajcie do swiat i wiekszej ilosci czasu. Pokaze wam takie zdjecia, ze ho ho!!!
Aine, już się nie mogę doczekać!
Viggo mogę oglądać zawsze!
Ech poczekajcie do swiat i wiekszej ilosci czasu. Pokaze wam takie zdjecia, ze ho ho!!!
![]()
![]()
Czeka i aż sie boje :mrgreen:
Byle cenzuralne byly
Jak najbardziej (większość )
No coz, niektorych bym w ogole nie brala pod uwage.
Mark Darcy jest zdecydowanie za nisko
A Brad Pitt na mojej liscie w ogole by sie nie znalazl..
Dla mnie odpada nr 4, 7, 9
3,8, 11 do zastanowienia
10 duzo duzo wyzej (np na 1 miejsciu razem z Seanem ), no i zdecydowanie oba epilogi i 11 rowniez.
Ogolnie po wyrzuceniu Panow 4,7,9 i przeniesieniu panów do zastanowienia się, reszta wyraznie w moim rankingu zyskuje na miejscu i kilka oczek
Pan z pozycji 5 i 6- oczywiście tak, ale w zupełnie innych rolach. A zwycięzca to już na pewno nie w przedstawionej roli (tylko np. w filmie o meksykańskim pistoleciku, który telewizja pokazuje w te święta).
DziewiÄ…teczka za nisko. :evil: