Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Nareszcie!!!
Co nareszcie?! Przecież mówiłaś, że chód to jedyne co Ci się w Colinie podoba...
Zdradziec :-(
Ech Alison, nadal tak twierdze, ale nareszcie znalazł się ktoś spoza FC Boskiego "C". :twisted: :twisted: :twisted:
No dobra, mogę przyznać:
1. Colin się beznadziejnie śmieje
2. ma fatalny głos
3. W OGÓLE nie umie się całować. Oczywiście na filmach, bo w rzeczywistości to nie wiem :oops:
Ale może robi to ze względu na żonę i w ogóle jest boski.
Kropka 8)
Jakby tak można się było naocznie przekonać, jak on całuje... :oops: Nie razi mnie jego głos ani chód, ale coś w nim samym nie pasowało mi w jego roli w "Valmoncie". Nie wiem do końca, co to było, ale tam (przynajmniej jak dla mnie) podobał mi się najmniej ze swoich dotychczasowych kreacji. Ciekawe jak wypadnie w tej produkcji, gdzie akcja toczy się w starożytnym Rzymie...
Jakby tak można się było naocznie przekonać, jak on całuje... :oops:
Naocznie czy "naustnie"? Chyba, że marzysz o tym żeby całował Cię w oczy
Co wy chcecie od jego glosu?
Poza tym chodem i usmiechem, to ja go uwielbiam
Najbardziej w Dumie..., Dziewczynie z perla i Dzienniku....
Chcialabym sie znalezc na miejscu Bridget w koncowej scenie, kiedy okrywa ja plaszczem. Jak dla mnie bardzo sexy scena, dziala na wyobraznie
A co do calowania, moglabym sie zglosic na ochotnika do przetestowania
jak to z nim jest
Pozdrawiam
Gosia
A czy ja coś mówię? Przecież uważam, że jest bezwzględnie boski. A to, że dostrzegam jakieś jego niedostatki, to tylko, jak mniemam, podnosi mnie na wyższy stopień uwielbienia. Bo już nie taki zaślepiony 8)
I jeszcze do tego facet ma dystans do samego siebie (mimo tylu wielbicielek, do ktorych i ja sie zaliczam .
Nie ma nic gorszego niz pieknis przekonany o swojej urodzie i zadufany w sobie.
Colin jest chlubnym wyjatkiem.
No dobra, mogę przyznać:
1. Colin się beznadziejnie śmieje
2. ma fatalny głos
3. W OGÓLE nie umie się całować. Oczywiście na filmach, bo w rzeczywistości to nie wiem :oops:
Ale może robi to ze względu na żonę i w ogóle jest boski.
Kropka 8)
Alison mam identyczne zdanie. Jeden malutki szczegół: ja dodatkowo nie uważam że jest boski
Co do Valmonta - jest to jedyna jego rola, która mnie ruszyła, w której mi się zdecydowanie podobał. Tam był niezwykle sexy i ogólnie boski
A mnie sie w Valmoncie wlasnie nie podobal
Chyba za mlody byl jeszcze po prostu
Bez względu na okoliczności tracę oddech na widok silnej_ekipy z Niemiec w składzie:
Benno Furmann,Daniel Bruhl,Moritz Bleitrebau i Stipe Erceg (Niemiec rodem z Chorwacji) .
Poza tym ożywia mnie obecność Vincenta Cassela i Matthieu Kassovitza (Francja). Ostatnio do drużyny dołączył Guillaume Canet.
A ikoną,niedoścignionym ideałem był,jest i będzie Alan Rickman (GB).
Była też krótkotrwała fascynacja MM,ale już zniknęła.
Gosiu,czy mam dobre wrażenie?
Objawiałaś się kiedyś na forum Bezottkowców jako Gosia_chello z Wrocka fanka Roberta Gonery?
Uwielbiałam czytać Twoje posty. Porykiwałam ze śmiechu.
Daniel Bruhl jest gut :]
A mnie z MM nie przechodzi od kiedy wiem o tej wersji "Dumy" Co widać
Skad to Twoje wrazenie?
Z Wroclawiem nie mam nic wspolnego. A Gonere lubie, ale bez przesady .. Jest paru przystojniejszych facetow ...
[Alison mam identyczne zdanie. Jeden malutki szczegół: ja dodatkowo nie uważam że jest boski
Co do Valmonta - jest to jedyna jego rola, która mnie ruszyła, w której mi się zdecydowanie podobał. Tam był niezwykle sexy i ogólnie boski
Zdecyduj się w końcu "chorera", bo już nie wiem co tak naprawdę myślisz ;-) A ja mam Valmonta ale nie mogę go obejrzeć, bo nie chodzi na moim kompie. Właśnie za chwilę spróbuję na innym bo mam dostęp, to jak już będę miała zdanie, to Ci powiem czy on jest boski obiektywnie czy tylko a' la Valmont, OK?
Aine! Uruchomił się! Więc za dwie godziny będę "conieco" wiedziała, bardziej "nieco" bo wersja sie okazała z hiszpańskim dubbingiem bez żadnych napisów, ale co tam będę dzielnym oglądaczem, a Wy mnie potem uświadomicie o czym oni rozmawiają. Z grubsza wiem, bo znam pierwowzór literacki, ale z cienka to pewnie nic nie pokumam :-(
[Alison mam identyczne zdanie. Jeden malutki szczegół: ja dodatkowo nie uważam że jest boski
Co do Valmonta - jest to jedyna jego rola, która mnie ruszyła, w której mi się zdecydowanie podobał. Tam był niezwykle sexy i ogólnie boskiZdecyduj się w końcu "chorera", bo już nie wiem co tak naprawdę myślisz ;-) A ja mam Valmonta ale nie mogę go obejrzeć, bo nie chodzi na moim kompie. Właśnie za chwilę spróbuję na innym bo mam dostęp, to jak już będę miała zdanie, to Ci powiem czy on jest boski obiektywnie czy tylko a' la Valmont, OK?
Hmm to przeciez bardzo proste i logiczne. Boski "C" ma dobre i złe dni. Jak widać mnie sie chyba podoba w tych złych
A tak poważnie, Valmont jest jedynym filmem w którym Colin wyglądał dla mnie apetycznie. Może przez rolę? Prze filuterność w oku? Nie wiem. Jeszcze van der Meer - przez tajemniczość. Ale we wszystkich pozostałych podziwiam sobie gre, pośmieję się i tyle.
Piedestału brak.
Boskości brak.
Apetycznosci brak.
Zostaje tylko chód, Valmont i van der Meer. I sentyment
tak się "obczytałam" o Valmoncie ze chyba sobie kupie na allegro, bo jeszcze nie widzialam
Chyba zrobiÄ™ to samo
a ja mam ale na kasecie. Niestety, jakosc zalosna
Ujmijmy to jeszcze prościej :twisted:
Colin, Darcy'owie i wszystko inne - błeee
Valmont, van der Meer - miodzio
On tam po prostu inaczej wygląda. Może to kwestia włosów i ich długości? He he :twisted: :twisted:
No moze po prostu nie zawsze jest taki boski, czasem jest po prostu przystojny
Na przyklad ja wole jak nie ma na glowie cylindra. Jakos nakrycie glowy na niekorzysc skraca jego twarz, zakrywa czolo.
A w dlugich wlosach jest mu dobrze.
Ech, a mnie w D&U jesli juz w jakis sposob sie poodobal to tylko w cylindrze
Nienormalna jestem czy jak?
Zaczynam myslec ze chyba tak
chociaz z drugiej strony, sa rozne zboczenia na swiecie, to jeszcze nie jest najgorsze
Też wolę go bez nakryć głowy. Ale z kolei nie za bardzo podoba mi się z dłuższymi włosami