Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Kami jak widzÄ™, mamy podobny gust
Przeraźliwie lubie sobie od czasu do czasu kuknąć na Fhantagiro
Ja też Aine, z niecierpliwością oczekuję zawsze kolejnych emisji Fanthagiro, a na szczęście nasza telewizja akurat ten serial ma i tak średnio raz na rok-dwa go powtarza. Więc może niedługo... Ale kurcze w koncu muszę go sobie nagrać i nie będę już od nikogo zalezna w tej sprawie A Kim Rossi Stuart jest super i mogę go ogladac non-stop.
Ja mam na divixie Jak chcesz to przegram, tylko błagam nie teraz!!!
Ostatnie 3 dni nic tylko przegrywam i przegrywam
Napisz do mnie za jakis miesiac ok?
Ok, odezwę się . Napisałam Ci wczoraj maila- ale tak jak pisałam w nim- czekanie nie gra dla mnie roli, ważne że będę w końcu miła te filmy w swoich łapkach. Dzięki Aine
To dziewczęta napiszcie do mnie za jakiś miesiąc ok?
Acha ale zaznaczam tylko ze nie mam polskiej wersji jezykowej (jeno włoski dubbing)
To dziewczęta napiszcie do mnie za jakiś miesiąc ok?
Acha ale zaznaczam tylko ze nie mam polskiej wersji jezykowej (jeno włoski dubbing)
Aine , właśnie przeczytałam Twojego maila- a w nim listę filmów, która rzuciła mnie (dosłownie) na kolana. Kolekcja godna pozazdroszczenia . Wybrałabym wiele z tych filmów, ale oczywiście zrobię selekcję, żeby tak nie przeginać. A o jakim filmie piszesz z włoskim dubbingiem? Czy o Dumie i Uprzedzeniu z CF?
włoski dubbing - fantagiro
co do reszty KAmi naprawde bez krepacji wybierz wszystko co chcesz. bede potrzebowac jedynie troiche wiecej czasu
Aine, już to gdzies pisałam, ale powtórze, co mi tam- JESTEŚ WSPANIAłA
a ja coś zupełnie z innej beczki
mój idol bezsprzeczny pod tym względem, że jak go widzę w obsadzie, to zawsze chętnie oglądnę i jeszcze mi się nie zdarzyło odejść od tv zawiedziona taki pewniak po prostu na dobrą zabawę
angielskiego gentalmana nie przypomina, ale i tak mi siÄ™ podoba
Ja też Jackiego bardzo lubię , a powiem więcej- kiedy był młody (tak pewnie w okolicy do 25 lat) to mi się nawet bardzo podobał
Świerzo po MI III jestem - wrażenia zostawię bez komentarza, ale mnie od pewnego czasu kręci facet z Matchpoint" - Woodego.
Dla mnie to są najbardziej zmysłowe usta sezonu
no to dodam dwoje zmysłowych ust
Jonathan Rhys-Meyers...
Ten chłopak ma wyjątkową urodę; intrygujący jest, nie powiem. I jest z Irlandii. Jestem za! 8)
Jonathan Rhys-Meyers...
Ten chłopak ma wyjątkową urodę; intrygujący jest, nie powiem. I jest z Irlandii. Jestem za! 8)
Caitri dobrz ujete: intrygujÄ…cy. Nie jest specjalnie Å‚adny,a le ma w sobie to "coÅ›" co przyciÄ…ga wzrok.
Jakoś ta jego mina z lekka lekceważąca, jak dla mnie. Ale może jest miły?
Jakoś ta jego mina z lekka lekceważąca, jak dla mnie. Ale może jest miły?
Czy jest miły to nie wiem, ale masz rację: ma taki pewny siebie wyraz twarzy, lekko nawet bym powiedział zadufany...
Ale ma to "coÅ›" co zwraca uwagÄ™ i to bardzo
Ale może jest miły?
I zapewne miękki w dotyku
Jak dla mnie fajne blue eyes , a to już podstawa wszystkiego...
Jonathan Rhys-Meyers...
może już stara się robię, ale to dzieci jakieś :?
przynajmniej na tych zdjęciach tak wyglądają...
piękne, ale jednak dzieci
Bo oni są raczej wykreowanymi idolami dla dzieci. Czy raczej młodzieży
Ja dla mnie to w sam raz... Jest kilka lat starszy ode mnie 8)
piękne, ale jednak dzieciJa dla mnie to w sam raz... Jest kilka lat starszy ode mnie 8)
Mój Boże, czyli to jednak ja jestem posunięta w leciech 8O
nie nie nie
po prostu ja już nie młodzież i tyle
po prostu ja już nie młodzież i tyle
Izku kochany, młodzież nie młodzież - a jakie to ma znaczenie?
Izku kochany, młodzież nie młodzież - a jakie to ma znaczenie?
No własnie jaki wiek ma znaczenie? Colin w końcu to już dziadek, zaraz mu zęby wypadną, włosy się przesuną na szyberdach
A i tak wszystkie sie w nim kochacie
Można i w młodszych. Pampersy dzisiaj nie stanowią problemu