Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
A czy ta ostatnia seria lecia?a w Polsce? Bo moje ogl?danie sko?czy?o si? na tym jak nie dosz?o do ?lubu C.Bell (nie pami?tam jak jej by?o w filmie) bo Rab zagin?? na morzu. Teraz powtarzaj? JAG na TV 4 ale to s? stare odcinki.
Mam wra?enie ?e nie, ale nie jestem pewna, bo puszczali ten serial w takich dniach i godzinach, ?e nie zawsze mog?am go ogl?da?.
Ostatni odcinek, który kojarz? to Maggie McKenzie (chyba tak jej by?o w filmie ) w zaawansowanej ci??y (ale nie wiem czy prawdziwej czy przebranej) gdzie? w obcym kraju z agentem CIA, a Rab si? o ni? martwi. I sko?czy?o si? "to be continued" je?li dobrze pami?tam...
http://www.secondsight.sirfrancis.org/COS_buttons.htm
Boski jak najbardziejzw?aszcza z zarostem
...mmmmmm
a tu zwiastun "Planu lotu"
http://film.onet.pl/zwiastuny/0,1090503 … filmy.html
Pan Owen ma bardzo m?ski g?os
m.
![]()
wiem, ze nie aktor , ale nie mog?am sie powstrzyma?))
I bardzo dobrze, ze nie mog?a?
?wietne zdj?cie!
migotka napisał:
?e tak powiem: doskonale Ci? rozumiemA do tego to, jak ?piewa i wtedy zero obiekcji
![]()
![]()
czarny charakter:
![]()
m.
Z teledysku do mojej ukochanej piosenki wszechczasów: "One".
Z teledysku do mojej ukochanej piosenki wszechczasów: "One".
Nie wiem czy mam ju? jakie? zwidy, ale "boski Bono" te? podobny jest do Ry?ka 8O
![]()
Migotka moja córka Ci? kocha :mrgreen:
Alison dawaj zdj?cie syna porównamy
do Mi?osz, przepraszam za prywat?
wys?a?am @ na adres gazety, dotar? do Ciebie?
pozdrawiam
monika
Alison dawaj zdj?cie syna porównamy
Mi?osz, boski Bono mojemu synowi mo?e sznurówki wi?za?
Bono... g?os, nos... i - znów mój typ, masz ci los! ;-) Dzi?ki, Migotko
nie przypomina Wam tu Severusa Snape'a?
GosiaJ napisał:
Bono... g?os, nos... i - znów mój typ, masz ci los! ;-)
Bono w k?pieli:
![]()
m.
monika_29_09 napisał:
Bono w k?pieli:
![]()
m.wez przesta? kobieto bo mi córka z Bonem ucieknie
[img]http://img113.imageshack.us/img113/9518/windelwinnie21df3bg.gif[/img]
milosz napisał:
monika_29_09 napisał:
Bono w k?pieli:
wez przesta? kobieto bo mi córka z Bonem ucieknieco si? martwisz? B?dziesz mia?a seksownego zi?cia
![]()
m.Offline
monika_29_09 napisał:
milosz napisał:
Bono w k?pieli:
wez przesta? kobieto bo mi córka z Bonem ucieknieco si? martwisz? B?dziesz mia?a seksownego zi?cia
![]()
m.:twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen:
[img]http://img113.imageshack.us/img113/9518/windelwinnie21df3bg.gif[/img]Offline
Jak dawno temu pierwszy raz pos?ucha?am Joshua Tree, to przepad?am. Nic innego przez ca?y dzie? nie robi?am, tylko s?ucha?am. Pi?kna p?yta.
co si? martwisz? B?dziesz mia?a seksownego zi?cia![]()
m.
Jeno starszawego ;-) Czekaj, Bono ma jakie? dzieci nastoletnie, mo?e ma syna, lepiej córk? nim zainteresuj - i b?dzie mie? fajnego te?cia, jakby co ;-)
Sprawdzi?am - synowie za m?odzi na ma??e?stwo, córki w wieku w sam raz do o?enku, ale w czasach Austen ;-) - 17 i 15 lat.
migotka napisał:
Ja pisz? o sprawach, które mnie naprawd? obchodz?, podczas gdy - moim zdaniem - wielu twórców porusza sprawy, które chcieliby, aby ich obchodzi?y - Bono
Te? uwielbiam One, Miss Sarajevo i wiele innych.
Znacie to? Aby ods?ucha?, trzeba klikn?? w trójk?t obok tytu?u utworu:
http://www.gigant.pl/html/produkt.asp?p … a&sid=
4 piosenka, szkoda ?e krótko i bez refrenu, bo tam dopiero zaczyna si? robi? najpi?kniej. Polecam! Ja t? piosenk? pozna?am dzi?ki The Best of...
m.
One
p.s. to tez moja ulubiona;)))
Naprawd?? Fajnie
Dzi?ki wielkie za tekst, niby znam na pami??, ale ku przypomnieniu pobieg?am po p?yt?, pu?ci?am "One" i zacz??am ?piewa? (dobrze ?e nikogo w domu nie ma ).
Wspaniele musia?o by? w Chorzowie... Ja niestety nie by?am... :cry:
Wspaniele musia?o by? w Chorzowie... Ja niestety nie by?am... :cry:
JA NIESTETY TEZ NIE
A ja si? brzydko pochwal?, ?e by?am i by?o to dla mnie prze?ycie ogromne, jak ?aden inny koncert - marzenie mojego ?ycia, zrealizowane po wielu latach. Dzi?ki za zdj?cie "flagi" z koncertu, przypomnia?o mi cudowne chwile :-)
A ja si? brzydko pochwal?, ?e by?am i by?o to dla mnie prze?ycie ogromne, jak ?aden inny koncert - marzenie mojego ?ycia, zrealizowane po wielu latach. Dzi?ki za zdj?cie "flagi" z koncertu, przypomnia?o mi cudowne chwile :-)
Ogarn??o mnie uczucie czystej zazdro?ci.
Ogarn??o mnie uczucie czystej zazdro?ci.
Przepraszam :-( Ale mam nadziej?, ?e to nie ostatni koncert U2 w Polsce :-)
Mam nadziej?, ?e nie ostatni. Strasznie ?a?uj?, ?e nie mog?am byc w Chorzowie. W Bono zakocha?am si? od pierweszego razu: w tej jego intensywno?ci bycia i ?piewania. Ten pierwszy raz to by?o "Proud In the Name of Love" - zobaczy?am niewysokiego m??czyzn? stoj?cego na ma?ej estradce, dos?ownie na palcach, napi?tego jak struna, ?piewaj?cego ca?ym sob? - i oczu nie mog?am oderwa?. Tekst zanalz?am dopiero po latach.
Przepraszam :-( Ale mam nadziej?, ?e to nie ostatni koncert U2 w Polsce :-)
Oj, oj, Gosiu oczywi?cie nie masz za co przeprasza?! To takie chwilowe ogarni?cie by?o I równie? mam nadziej?, ?e kiedy? jeszcze b?d? u nas, a ja dam rad? wybra? si? na ich koncert.