Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
No ale ju? przestan? obra?a? Rysia, bo mnie dziewczyny do w?tku o N&S nie wpuszcz?. Tylko na tym zdj?ciu jak Ivan wygl?da - pewnie to wina fotografa :-)
GosiaJ-u Ty sprzedawczyku! Nigdy Ci juz nie pomog?!
?adnie to tak Ry?kowi za plecami te plecy obsmarowywa??
FE :evil:
FE :evil:
No przecie? nie obsmarowuj?, mówi?, ?e fotograf by? kijowy ;-) Ale i tak si? id? wybato?y?! A potem b?d? plackiem le?e? przed wrotami Marlborough Mills i prosi? o wybaczenie. Co jeszcze mog? zrobi??
FE :evil:No przecie? nie obsmarowuj?, mówi?, ?e fotograf by? kijowy ;-) Ale i tak si? id? wybato?y?! A potem b?d? plackiem le?e? przed wrotami Marlborough Mills i prosi? o wybaczenie. Co jeszcze mog? zrobi??
Wys?a? przeprosiny Ry?kowi pi?kn? literack? angielszczyzn? ;-)
Wys?a? przeprosiny Ry?kowi pi?kn? literack? angielszczyzn? ;-)
?em go ?mia?a z Ivanem równa?, myd?kiem takim belejakim... Pisz?, ale tylko z Twoj? pomoc? :-) Albo ?ci?gn? co z Gaskell :-)
No i pocalunek zlozony na jego dloni by sie przydal
No i pocalunek zlozony na jego dloni by sie przydal
Dawa? mi go - lec? go ca?owa?! ;-)
Wys?a? przeprosiny Ry?kowi pi?kn? literack? angielszczyzn? ;-)?em go ?mia?a z Ivanem równa?, myd?kiem takim belejakim... Pisz?, ale tylko z Twoj? pomoc? :-) Albo ?ci?gn? co z Gaskell :-)
Sci?gaj! To musi by? co? co zrobi na nim piorunuj?ce wra?enie. W razie czego si? Szekspirem podeprzyj. Inaczej nie widz? szans na wybaczenie....
Sci?gaj! To musi by? co? co zrobi na nim piorunuj?ce wra?enie. W razie czego si? Szekspirem podeprzyj. Inaczej nie widz? szans na wybaczenie....
Ja tam nie wiem, czy co go bardziej spiorunuje ni? "business proposition" ;-) Ale Szekspira zawsze mog? mie? w odwodzie, jakby co :-)
?wie?o po obejrzeniu Planu doskona?ego zapytuj?, jak Wam si? podoba ten pan, graj?cy jedn? z g?ównych ról z filmie:
http://www.movie-gazette.com/directory/ … e+owen.jpg
Jak popatrzy?am na wi?kszo?? jego zdj??, jest taki "grubo ciosany", ale na tym zdj?ciu powy?ej wyszed? (jak na niego) do?? niewinnie.
m.
ps. film ca?kiem dobry, ?wietna piosenka przewodnia.
?wie?o po obejrzeniu Planu doskona?ego zapytuj?, jak Wam si? podoba ten pan, graj?cy jedn? z g?ównych ról z filmie:
http://www.movie-gazette.com/directory/ … e+owen.jpg
Jak popatrzy?am na wi?kszo?? jego zdj??, jest taki "grubo ciosany", ale na tym zdj?ciu powy?ej wyszed? (jak na niego) do?? niewinnie.
m.
ps. film ca?kiem dobry, ?wietna piosenka przewodnia.
Pan - rewelacja (gdzie? tu si? nim zachwyca?y?my, do grona boskich zaliczonym zosta? ;-)) Film ?wietny w swoim gatunku, zaskakuj?cy, trzyma w napi?ciu i ma dobry scenariusz - a o to wcale nie?atwo w kinie rozrywkowym. Muzyka bombowa, temat przewodni chyba z jakiego? filmu bollywoodzkiego ukradziony - genialny :-)
A Clive'a polecam ju? po raz kolejny w filmie "Bli?ej" (chocia? w "Królu Arturze" te? jest niez?y).
GosiaJ napisał:
Muzyka bombowa, temat przewodni chyba z jakiego? filmu bollywoodzkiego ukradziony - genialny :-)
zgadza si?, wyszuka?am, ?e jest to "Chaiyya Chaiyya" z filmu "Dil Se..." (prod. ind. z 1998 roku, re?. Mani Ratman, muz.A.R. Rahman).
m.
?wie?o po obejrzeniu Planu doskona?ego zapytuj?, jak Wam si? podoba ten pan, graj?cy jedn? z g?ównych ról z filmie
Mi si? ten pan baardzo, ale to bardzo podoba! Razem z Gosi?J zaliczy?y?my go zreszt? do grona 'boskich'
Niestety "Planu doskona?ego" jeszcze nie mia?am okazji ogl?da? (ani "Closer"), ale ja Clive'a lubi? w "Gosford Park" i w "Sin City".
Piosenka z filmy "Plan doskona?y"
http://goodweatherforairstrike.blogspot … 2666818809
Pod drugim obrazkiem klikn?? na utwór.
Sapna Awasthi & Sukwinder Singh, Chaiyya Chaiyya Bollywood Joint
Gitko,
a? Ci? wy?ciskam wirtualnie dzi?kuj?!
m.
Gitko, obydwie z Monik? jeste?cie mistrzyniami wyszukiwania. Dzi?kuj?! Ju? mi gra i od razu ranek inaczej wygl?da.
Clive Owen ju? dawno zosta? zaliczony do grona boskich, to prawda.
?wietna ta muzyka, miodzio Gitka; bardzo dzi?kuj?
Moniczko, ma?y wtr?t: chodzi mi ci?gle o te obiecane zdj?cia Matthew MF - czy mog?abys zrobi? ogromn? przyjemno?? zagonionej kobiecie i wys?a? je mi je? Prosz? pi?knie
mó mail: nawyspe@wp.pl
[quote="CaitrionaNiestety "Planu doskona?ego" jeszcze nie mia?am okazji ogl?da? (ani "Closer"), ale ja Clive'a lubi? w "Gosford Park" i w "Sin City".
--------
w Planie doskona?ym w?a?ciwie niewiele go wida?, cho? na ekranie pojawia si? cz?sto. Wynika to z przebrania. Ma zakryt? praktycznie ca?? twarz. Ale i tak w dwóch scenach pokazuje swe oblicze i to ju? wystarcza
m.
Moniczko, ma?y wtr?t: chodzi mi ci?gle o te obiecane zdj?cia Matthew MF - czy mog?abys zrobi? ogromn? przyjemno?? zagonionej kobiecie i wys?a? je mi je? Prosz? pi?knie
![]()
mó mail: nawyspe@wp.pl
ok, wysy?am.
ps. wczoraj wys?a?am do Galerii, czekaj? na akcept Kazika.
pozdrawiam,
monika
http://www.secondsight.sirfrancis.org/COS_buttons.htm
Boski jak najbardziej zw?aszcza z zarostem
...mmmmmm
zgadza si?, wyszuka?am, ?e jest to "Chaiyya Chaiyya" z filmu "Dil Se..." (prod. ind. z 1998 roku, re?. Mani Ratman, muz.A.R. Rahman).
m.
A film oczywi?cie z Shah Rukh Khanem w roli g?ównej, a jak?e :-)
Giteczko, wielkie dzi?ki! Super ta piosenka. Szkoda, ?e nie mo?na zapisa?... Nabra?am jeszcze wi?kszej ochoty na ten film.
Giteczko, wielkie dzi?ki! Super ta piosenka. Szkoda, ?e nie mo?na zapisa?... Nabra?am jeszcze wi?kszej ochoty na ten film.
jak nie mo?na jak mo?na, klikasz mysz? etc...
No u mnie mo?na sobie ?ci?gn??, ale opcji 'zapisz' nie ma...