Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteÅ› zalogowany.
"Chciałabym związać się z mężczyzną, z którym mogę ciekawie porozmawiać, z którym mogę się pobić, mężczyzną, który będzie dla mnie zagadką i potrafi mnie rozśmieszyć. Odpowiedni mężczyzna to jedna z najbardziej romantycznych rzeczy na świecie, a Matthew gra Pana Darcy'ego z ogromną wrażliwością, która sprawia, że staje się niezwykle interesujący. Świetnie poradził sobie z tą rolą i jestem jego wielka fanką".
to jest fragment wypowiedzi Keiry....
moje odczucia co do Pana D po obejrzeniu zwiastunu były bardzo pozytywne....
a wy co o tym sÄ…dzicie dziewczyny?
![]()
ja tez mysle ze "da rade" sprostac temu zadaniu
....nawet jesli nie tak sobie Darcy'ego wyobrazalam....uchhhh nie moge sie tego filmu doczekac
![]()
Mnie nowy Darcy początkowo bardzo rozczarował. Głównie swoją fizyczno-pospolitą stroną. Ale jestem bardzo otwarta na nową wersję. Keira jako Lizzy pasuje mi dużo bardziej niż Jennifer i naprawdę bardzo bardzo bym chciała aby również Matthew Macfadyen przypasował mi chociaż troszkę. Przeglądam migawki i jestem pewna, że spodoba mi się to jak gra. Mam nadzieję, że przyzwyczaję się do wyglądu. Że tak ujmę
charakter i wewnętrzne zalety ducha sprawią, że nabierze bardziej arystokratycznego wyglądu ![]()
myślę, że zawsze przy nowej realizacji jakiejś powieści występują porównania do poprzednich ekranizacji, które na dobre zadomowiły się już w sercach widzów.... na pewno nowa wersja DiU wniesie wiele nowego do wszystkich postaci... sama czytając wiele razy powieści JA a w szczególności Dumę dowiadywałam się czegoś nowego o bohaterach, co umknęło mojej uwadze wcześniej.... myślę że obie wersje będą się uzupełniały.... i nie moge się doczekać tego filmu... ![]()