Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
"Chcia?abym zwi?za? si? z m??czyzn?, z którym mog? ciekawie porozmawia?, z którym mog? si? pobi?, m??czyzn?, który b?dzie dla mnie zagadk? i potrafi mnie roz?mieszy?. Odpowiedni m??czyzna to jedna z najbardziej romantycznych rzeczy na ?wiecie, a Matthew gra Pana Darcy'ego z ogromn? wra?liwo?ci?, która sprawia, ?e staje si? niezwykle interesuj?cy. ?wietnie poradzi? sobie z t? rol? i jestem jego wielka fank?".
to jest fragment wypowiedzi Keiry....
moje odczucia co do Pana D po obejrzeniu zwiastunu by?y bardzo pozytywne....
a wy co o tym s?dzicie dziewczyny?
ja tez mysle ze "da rade" sprostac temu zadaniu ....nawet jesli nie tak sobie Darcy'ego wyobrazalam....uchhhh nie moge sie tego filmu doczekac
Mnie nowy Darcy pocz?tkowo bardzo rozczarowa?. G?ównie swoj? fizyczno-pospolit? stron?. Ale jestem bardzo otwarta na now? wersj?. Keira jako Lizzy pasuje mi du?o bardziej ni? Jennifer i naprawd? bardzo bardzo bym chcia?a aby równie? Matthew Macfadyen przypasowa? mi chocia? troszk?. Przegl?dam migawki i jestem pewna, ?e spodoba mi si? to jak gra. Mam nadziej?, ?e przyzwyczaj? si? do wygl?du. ?e tak ujm? charakter i wewn?trzne zalety ducha sprawi?, ?e nabierze bardziej arystokratycznego wygl?du
my?l?, ?e zawsze przy nowej realizacji jakiej? powie?ci wyst?puj? porównania do poprzednich ekranizacji, które na dobre zadomowi?y si? ju? w sercach widzów.... na pewno nowa wersja DiU wniesie wiele nowego do wszystkich postaci... sama czytaj?c wiele razy powie?ci JA a w szczególno?ci Dum? dowiadywa?am si? czego? nowego o bohaterach, co umkn??o mojej uwadze wcze?niej.... my?l? ?e obie wersje b?d? si? uzupe?nia?y.... i nie moge si? doczeka? tego filmu...