Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jesteœ zalogowany.

Gratulacje dla przyszłego tatuśka
(naiwne to wiem, ale zawsze gdy widzę faceta z obrączką na palcu myślę sobie: O, ten to napewno bardzo jest oddany swojej żonie
)

Och, kanapowe, jedno z moich ulubionych.
Jak szkoda, że już nie ma Spooks w niedzielę!
Żadnej salsy, żadnych pocałunków w operze, żadnych bomb w komputerach... szkoda.
Och, kanapowe, jedno z moich ulubionych.
Jak szkoda, że już nie ma Spooks w niedzielę!
Żadnej salsy, żadnych pocałunków w operze, żadnych bomb w komputerach... szkoda.
Mnie także bardzo brakuje nocnego seansu niedzielnego... A było tak fajnie...
Podobno lepiej od KK (nieee, ja wredna? No skÄ…d :twisted: )
Piękne zdjęcia dodajecie :-)
Tak pomyślałam, że moze to z powodu przyszłego malucha zrezygnował z Rembrandta, nie chciał wyjeżdżać na nie wiadomo ile? Jeśli tak, to mu wybaczam :-)
Co do ostatnich odcinków "Spooksów", nie martwcie się, dostaniecie paczuszki w swoim czasie z kompletem "Mateuszowych" odcinków (te, które reflektowały).
:-)
Co do ostatnich odcinków "Spooksów", nie martwcie się, dostaniecie paczuszki w swoim czasie z kompletem "Mateuszowych" odcinków (te, które reflektowały).
A! Super!
(ja reflektowałam)
:-)A! Super!
(ja reflektowałam)
Wiem, wiem :-)
Caiti, cudny avatar (padłam jak ten emotikonek, wiesz - thud! ;-))
Wiem, wiem :-)
Caiti, cudny avatar (padłam jak ten emotikonek, wiesz - thud! ;-))
A wiem który! Hihi! ![]()
No moje miłe czas spać :

Obejrzałam właśnie Wichrowe. Film średni moim zdaniem, ale MM - na piątkę! Perełka! Uwielbiam aktorów, którzy nie mają szklanych oczu, tylko potrafią nimi grać. On to potrafi fantastycznie. To plus zdjęcie od Miłosza (żeby tylko Aine znowu nie wkleiła futerka :x ) i juz inaczej się człowiek na spoczynek nocny układa.
Gosia, dla Ciebie wszystkie kwiaty maja, ja też reflektowałam, ja też (to się nazywa metoda przez zanudzenie na śmierć
)
Czy nie sądzicie, że Matthew we fryzurce z "Dumy..." wygląda o niebo lepiej niż w tej króciutkiej, którą nosi?
Czy nie sądzicie, że Matthew we fryzurce z "Dumy..." wygląda o niebo lepiej niż w tej króciutkiej, którą nosi?
Z pewnością tak. ![]()
o jak dobrze. nie tylko ja kocham macfadyena. i tylko marzę o tym, żeby wreszcie w polsce puścili "spooks"... pierwsza serię... i drugą.... (rozmarzona>)
ale naprawdę, ta jego postawa "krakowiaczek jeden miał milionów siedem" poprostu mnie rozbroiła. trzymałam się fotela jak wariatka! ale i tak najbardziej mi się podoba pan Collins w scenie, gdy idzie się "zaprezentować" Darcy'emu. kompletna olewka!
w ogóle, nie wiem jak ja mogłam wcześniej funkcjonować bez Macfadyena i pana Darcy'ego, bez DiU i WW... dobra, nieważne. chciałam tylko napisać, że KOCHAM MACFADYENA, a właściwie jego OOOOCZYYY.......
![]()
Jakby nos miał którszy(ja mam jakieś nosowe zoboczenie) a ta scena była genilna jak mu zęby prawie łokciem wybił ![]()
Jakby nos miał którszy(ja mam jakieś nosowe zoboczenie) a ta scena była genilna jak mu zęby prawie łokciem wybił ![]()
że moze to z powodu przyszłego malucha zrezygnował z Rembrandta, :-)
AAA!! i nie będzie go grał??? :cry: :x i co ja tera poczne??
ja nie reflektowałam ale tyż chcem... odcięli mi BBC prime,bo miałam (tylko że w sobotę) a w niedzielę jak się napaliłam że obejrzę spooks... bum, nie mam BBC tylko jakieś... TV5 monde??! WHY!
Nie przeczytalam wszystkich wypowiedzi, ale zapewne to zrobie jutro, bo strasznie mnie ciekawia ![]()
Powiem tylko, ze jestem zakochana w MM
chociaz na samym poczatku nie bardzo mi sie spodobal, to teraz nie moge przestac na Niego patrzec
ech...
Dodam tylko, ze nie widzialam PP z CF
ale mam nadzieje zobaczyc, moze juz na poczatku stycznia i tez nie moge sie doczekac...
Dziewczyny, mozecie mi napisac co to za seria "SPOOKS" pierwsze slysze...
produkcja BBC (ma swoja opficjalna stronkę tamże) w którym Mateusz gra jakiego agenta z dylematami.
Witam,
Czy ten wątek jeszcze żyje? Chciałabym zapytać o film Middletown. Czy już był u nas puszczany? Wiem, że miał premierę w 2006 roku, ale my zazwyczaj jestesmy trochę do tyłu. Czy ktoś coś wie?
Nie z tego co sie orientuje film nie był u nas puszaczany
a chce przypomniec ze światowa premiera była 28.04 2006...coś wątpie ze go u nas puszczą ![]()
Eh Mara już czytałam na stronie Matt on oline, ze w WB będzie wypuszczony tylko na dvd- do kin nie wejdzie. Nie mam złudzeń u nas się go nie obejrzy. Szukam teraz "perfect strengers". Można zamówić ze strony e-bay ale przesyłka z Angli kosztuje tyle samo co sam film;( Tak, więc kiepsko. Na Berlinale w przyszłym tyg bedzie grany najnowszy film MM "Death at a funeral". Nawet miałam ochote pojechac z koleżanką, ale trzeba mieć wejśćiówki koszmarnie drogie- moja naiwności! Myślałam że wystarczy bilet. Pozdrawiam!