Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
My ten sonet już owzdychałyśmy. O głębokości głosu oraz efekcie śmiechu po otrzymaniu sms-a tez już chyba było
aaaa, ja świeżyzna, jeszcze w tyle jestem Ale nadrabiam, nadrabiam.
Na razie ściąga się 40 minut i mam połowę.
m.
Zwróć uwage na tego sms-a, bo efekt jest piękny i ogromnie szczypatielny, kiedy MM tak pięknie się śmieje w połowie wiersza.
Zwróć uwage na tego sms-a, bo efekt jest piękny i ogromnie szczypatielny, kiedy MM tak pięknie się śmieje w połowie wiersza.
muszę się jeszcze dużo nauczyć
Sama wkleiłam jakis czas temu to zdjęcie w tym wątku i nie wiedziałam, że pochodzi z tego filmiku. Rozumiem, że chodzi o tę scenę:
http://img424.imageshack.us/img424/2042/pdvd11752in.png
m.
Monisu i Trzykrotko podajcie mi swoje meile jeżeli możecie.
Mój jest załączony.
Bardzo proszÄ™.
Monisu i Trzykrotko podajcie mi swoje meile jeżeli możecie.
Mój jest załączony.
Bardzo proszÄ™.
july.29@gazeta.pl, pozdrawiam, m.
Mateuszek - grubasek.
Oj, okropna jesteś :-) Moim zdaniem wygląda ok. Zresztą sam chyba mówił w jakimś wywiadzie, że bardzo łatwo przybiera na wadze. Ale nie jest gruby, nie przesadzajmy :-)
Gosia, ja mam dla niego tyle czułości, że wszystko co mówię mówię z miłością. Do takich Mateuszków z lekką nadwagą ardzo przyjemnie się jest przytulać. Troskam się tylko, czy to nie z żalu po Rembrandcie trochę się zapuścił :?
Gosia, ja mam dla niego tyle czułości, że wszystko co mówię mówię z miłością. Do takich Mateuszków z lekką nadwagą ardzo przyjemnie się jest przytulać. Troskam się tylko, czy to nie z żalu po Rembrandcie trochę się zapuścił :?
No, mam nadzieję, że to z miłości! :-) Chociaż może on przytył, bo się już zaczął do roli Rembrandta przygotowywać, a tu klops, roli nie dali? w takim razie powinien z Rysiem na siłownię zasuwać :-)
Powinien! A właściciel tej siłowni niech tylko założy ręce i sprzedaje bilety dla widzów.
Widzisz Gosia, stąd moja "klaciana" obsesja - do pięknej klaty i nie zapadniętej najmilej się jest przytulić, a dobre przytulanie to jest coś, co Trzykrotki lubia wiosną.
W gwałtowym przypływie tęsknoty za kilkoma niedzielnymi nocami przy Spooksach, wklejam sobie kilka zdjęć
groźny
zapracowany:
zapracowany2:
czujny:
no, od razu lepiej
pozdr.
m.
W gwałtowym przypływie tęsknoty za kilkoma niedzielnymi nocami przy Spooksach, wklejam sobie kilka zdjęć
groźny
zapracowany:
zapracowany2:
czujny:
no, od razu lepiej
pozdr.
m.
powiedziałabym raczej: zwarty, sprytny i gotowy
A co do grubaska - może się tylko grubo ubrał
Ja Wam mówię - takie słodkie prawie-grubaski są najsłodsze.
Matthew ma włoski krótsze? Wolałam te postawione piórka.
milosz napisa³:
powiedziałabym raczej: zwarty, sprytny i gotowy
A co do grubaska - może się tylko grubo ubrałjak zwał, tak zwał Grunt, że się zrobił ruch w temacie MM
pozdr.
m.
Moniczka jak one juz wszystkie odkryja że RA nie dorasta Jaskowi Thortonowi do pięt ( i żyją ułudą - ja już zrozumiałam) to wrócą tu skruszone :mrgreen:
Moniczka jak one juz wszystkie odkryja że RA nie dorasta Jaskowi Thortonowi do pięt ( i żyją ułudą - ja już zrozumiałam) to wrócą tu skruszone :mrgreen:
:twisted: A MM w rzeczywistości to niby Darcy'emu dorasta, ha? Ułuda, drogie panie, ułuda :-)
Ja tam lubiÄ™ jednego i drugiego. Doooobra, kocham JT/RA ;-)
Żeby wrócić to trzeba najpierw odejść
Acha, Thorntonik to ułuda, ale Matthew to trzy razy dziennie moknie przy świątynce dumania Oni wszyscy są tworem wyobraźni (kobiecej nota bene), tyle że dali tym tworom swoje ciałka, oczka i głosy, to znaczy Ciałka, Oczka i Głooosy
Ja tylko powiem że nigdzie nie odeszłam cały czas śledzę z wypiekami ten temat.
I ściągam wszystko co Monika nowego wynajduje
Żeby potem nie było...
Właśnie, Monika czuwa przy temacie jak strażniczka ognia i podsyca jak należy. Niechby ten MM już zagrał w czymś i to niekoniecznie pastora :cry:
Dziewczyny,
cieszę się, że zaglądacie I dzielmy się MM, nie ma problemu
Trzykrotko (Niechby ten MM już zagrał w czymś i to niekoniecznie pastora) - chyba, że takiego, który pobłądził na manowce
miłego dnia,
monika
Właśnie, Monika czuwa przy temacie jak strażniczka ognia i podsyca jak należy. Niechby ten MM już zagrał w czymś i to niekoniecznie pastora :cry:
Moniczka ty sie poprostu przemianuj na "Westalka"
Moniczka ty sie poprostu przemianuj na "Westalka"
ps. dziś mija mój pierwszy miesiąc na forum, tańczę wirtualnie
Potańcz i moniczka i sie pouśmiechaj
Acha i jeszcze sobie możesz wyobrazić żeś żoną króla na ten przykład takiego :
milosz napisa³:
Acha i jeszcze sobie możesz wyobrazić żeś żoną króla na ten przykład takiego :
Piękny król, dzięki
WyglÄ…da trochÄ™ jak w sukience, czy mi siÄ™ zdaje?
m.