Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
trailery z "In My Father`s Den"
http://www.inmyfathersden.com/trailer.html
m.
Moniczko Twój avek idealnie pasuje do tego tematu.... zdjątka fajne.
N & S namieszał Dziewczynom w głowach i stąd uciekły Ja jeszcze nie znam tego serialu, więc pozostaję wierna MM. Oto moje nowe "nabytki", którymi chciałam się z Wami podzielić:
przyszedł jakiś wesoły sms :
w okularach też mu do twarzy:
oczy zamnięte, a i tak boski:
no i Spooks (akurat wczoraj obejrzałam ten odcinek dzięki drogiej Miłosz _
m.
Ja jestem, cały czas podziwiam, zwłaszcze to cudo czarno-białe z profilu. 8)
Ja jestem, cały czas podziwiam, zwłaszcze to cudo czarno-białe z profilu. 8)
Caroline,
dla Ciebie - za wierność - specjalnie druga porcja
pozdr.
m.
Przepraszam... chyba sie narazam, ale MMF na zdjeciach zupelnie mnie nie porywa. Jego plusem jest jego glos, ktorego niestety nie da sie graficznie uchwycic. Dla mnie on ma mine cocer spaniela
Przepraszam... chyba sie narazam, ale MMF na zdjeciach zupelnie mnie nie porywa. Jego plusem jest jego glos, ktorego niestety nie da sie graficznie uchwycic. Dla mnie on ma mine cocer spaniela
po obejrzeniu DiU z jego udziałem - był dla mnie p. Darcy.
Gdy pierwszy raz zobaczyłam jego współczesne zdjęcie, uzałam, że "to nie jest to", co mnie ruszyło w filmie. Ale... po krótkim czasie zmieniłam zdanie o 180 stopni. A mina właśnie ona mnie najbardziej rozkłada na łopatki, tak przypuszczam.
pozdr.
m.
N & S namieszał Dziewczynom w głowach i stąd uciekły
Ja jeszcze nie znam tego serialu, więc pozostaję wierna MM. Oto moje nowe "nabytki", którymi chciałam się z Wami podzielić:
m.
Oj, namieszał, namieszał :-) Co nie zmienia faktu, że sporo zdjęć i linków podanych przez Ciebie sobie zapisuję :-) I chciałam dodać, że podoba mi się Twój avatar.
Swoją drogą ciekawe, jak będzie wyglądała polska wersja dvd z "P&P" 2005. W amerykańskiej był chyba materiał o powstaniu filmu. Mam nadzieję, że pojawią się wycięte sceny :-)
"GosiaJOj, namieszał, namieszał :-) Co nie zmienia faktu, że sporo zdjęć i linków podanych przez Ciebie sobie zapisuję :-) I chciałam dodać, że podoba mi się Twój avatar.
SwojÄ… drogÄ… ciekawe, jak bÄ™dzie wyglÄ…daÅ‚a polska wersja dvd z "P&P" 2005. W amerykaÅ„skiej byÅ‚ chyba materiaÅ‚ o powstaniu filmu. Mam nadziejÄ™, że pojawiÄ… siÄ™ wyciÄ™te sceny :-)[/quote napisa³:
-------
wysłałam trochę zdjęć do galerii, ale Kazik chyba ma "wolne".
Jeśli Was to więc nie zanudzi, wkleję jeszcze trochę zdjęć na forum.
Obiecuję, że wybiorę te najciekawsze (oczywiście to rzecz względna), ale będę się starać![]()
ps. właśnie jestem po obejrzeniu kolejnego odcinka Spooks od Miłosz. A jutrzejszy (ups, dzisiejszy) odcinek na BBC Prime zapowiada się ciekawie. Szkoda, że to już końcówka z udziałem MM, bo ja tak późno dołączyłam.
Co do dvd też jestem b. ciekawa.
dobrej nocy,
m.
"monika_29_09
-------
Jeśli Was to więc nie zanudzi, wkleję jeszcze trochę zdjęć na forum.
Obiecuję, że wybiorę te najciekawsze (oczywiście to rzecz względna), ale będę się starać![]()
[img napisa³:http://img113.imageshack.us/img113/20/1x01tsnk2756xh.jpg[/img]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dobrej nocy![]()
m.
dziewczyno ale się napracowałaś
i jaki super efekt. to dobranoc bardzo a propos po ostatnim wklejonym zdjęciu
MM w długich włosach i zarośnięty wygląda jeszcze młodziej i niewinniej niż zwykle
ps
ja też nie znam N&S
dziewczyno ale się napracowałaś
![]()
i jaki super efekt. to dobranoc bardzo a propos po ostatnim wklejonym zdjęciu![]()
MM w długich włosach i zarośnięty wygląda jeszcze młodziej i niewinniej niż zwykle
ps
ja też nie znam N&S
No, na ostatnim to on na pewno nie wygląda niewinnie :-) A zdjęcia bardzo, bardzo :-)
Izek, jeśli chcesz poznać N&S, możesz zgłosić się do mnie na priva :-)
kurczę, kawa nie pomogła, oczy się zamykają. I jak tu dotrwać do końca dzisiejszego odcinka Spooks? Dam radę, dam radę
Dla rozbudzenia wkleję kilka zdjęć, może to pomoże?
m.
O mamo!
Co za odcinek! Ile nerwów! Tak wrobić Mateuszka?! Ile dramatyzmu - biedny Harry, oberwało mu się...
I to wszystko przez to 'jędrne, kalifornijskie ciało'!
O mamo!
Co za odcinek! Ile nerwów! Tak wrobić Mateuszka?! Ile dramatyzmu - biedny Harry, oberwało mu się...
I to wszystko przez to 'jędrne, kalifornijskie ciało'!
-------
wytrzymałam
Aż się chciało przytulić tego Toma. Zapętliło się, jak nie wiem.
Aha - i chętnie bym go wyłowiła z morza.
Od razu uruchomiłam komputer, żeby sprawdzić, że jeszcze nie koniec udziału MM. Jesli dobrze odczytuję, powinien być jeszcze w 2 odcinkach.
dobranoc,
m.
Monia wiadomośc odbierz
Zapętliło sie jak licho!!
Monia wiadomośc odbierz
![]()
Zapętliło sie jak licho!!
------
Wczorajszy odcinek obejrzałam z mężem:) Zaintrygowany, co też oglądam już trzecią niedzielę o północy, postanowił sprawdzić "naocznie", o co chodzi. Co jakiś czas stara się być dowcipny i żartuje na temat metod pracy "tajniaków". I jeszcze te teksty "ach, i ten Tom Quinn" (i że każda kobieta w serialu się w nim kocha).
A na koniec wczorajszego dramatycznego odcinka usłyszałam komentarz: "i tak namieszali, żeby mógł zagrać tego Twojego (to niby do mnie ) p. Darcy`ego.
Z drugiej strony, czy byłabym równie tolerancyjna, gdyby oglądał z wypiekami na twarzy serial z jakąś cudną, seksowną panią? A kto powiedział, że wszyscy musimy być tolerancyjni na maxa?
miłego poniedziałku. Oczy pieką po Spooksach, a rano trzeba było dzieci wyprawić do szkoły. Teraz tylko najmłodszy, jak sobie wchodzę na forum, mówi: "mama lubi pana" Młody, a już takie wnikliwe analizy.
pozdrawiam,
monika
ps. Miłosz, już lecę "na pocztę".
Monia wiadomośc odbierz
![]()
Zapętliło sie jak licho!!------
Wczorajszy odcinek obejrzałam z mężem:) Zaintrygowany, co też oglądam już trzecią niedzielę o północy, postanowił sprawdzić "naocznie", o co chodzi. Co jakiś czas stara się być dowcipny i żartuje na temat metod pracy "tajniaków". I jeszcze te teksty "ach, i ten Tom Quinn" (i że każda kobieta w serialu się w nim kocha).
A na koniec wczorajszego dramatycznego odcinka usłyszałam komentarz: "i tak namieszali, żeby mógł zagrać tego Twojego (to niby do mnie) p. Darcy`ego.
Z drugiej strony, czy byłabym równie tolerancyjna, gdyby oglądał z wypiekami na twarzy serial z jakąś cudną, seksowną panią? A kto powiedział, że wszyscy musimy być tolerancyjni na maxa?![]()
miłego poniedziałku. Oczy pieką po Spooksach, a rano trzeba było dzieci wyprawić do szkoły. Teraz tylko najmłodszy, jak sobie wchodzę na forum, mówi: "mama lubi pana"Młody, a już takie wnikliwe analizy.
pozdrawiam,
monika
ps. Miłosz, już lecę "na pocztę".
Moja nastolatka jest mniej wybredna niż dwulatek i mówi "wy jesteście walnięte mamo!"
Mało tego u MM lubi głos ale twierdzi, że ma czerwoną gębę (MM nie ona )
A na Ryska A. mówi "ale wymoczek" :twisted:
Było oddać do adopcji a nie zmiję sobie wychować :mrgreen:
milosz napisa³:
Moja nastolatka jest mniej wybredna niż dwulatek i mówi "wy jesteście walnięte mamo!"![]()
Mało tego u MM lubi głos ale twierdzi, że ma czerwoną gębę (MM nie ona)
-------
bo dla tych nastolatek, to taki 32-letni MM jest po prostu >stary< (ale z nami przecież było podobnieMój syn z kolei (9 lat) patrzy na mnie baardzo podejrzanie. Czekam na pytanie: "mamo, ale ty nadal kochasz tatę, tak?"
![]()
m.
Ja wczoraj dzielnie dotrwałam do końca i po co?? Po co?? żeby obejrzeć jak MM dostaje buciorem po gębie i po żebrach? Nie nie i jeszcze raz nie. Metodom CIA się sprzeciwiam i protestuję.
Ten Matthew chyba się rzucił w morze w mojej ulubionej kurteczce żeby dopłynąć na Słowację? WRACAJ!! Ona nie ma dostępu do morza!!
A propos Zoe - oni jedank są chyba jedynie kolegami z pracy w tym serialu. Zoe z Dannym już bardziej się mieli ku sobie.
Ale jak proponował Christine coby zaszaleli i poszli do Park Lane
Oj, poszalałabym ....
Ha a wiecie, że ten "zabójca" z Ameryki, co go wrabiał, to był niedoszły zabójca Whitney Houston z "Bodygarda" . Sprawdziłam!