Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
trailery z "In My Father`s Den"
http://www.inmyfathersden.com/trailer.html
m.
Moniczko Twój avek idealnie pasuje do tego tematu.... zdj?tka fajne.
N & S namiesza? Dziewczynom w g?owach i st?d uciek?y Ja jeszcze nie znam tego serialu, wi?c pozostaj? wierna MM. Oto moje nowe "nabytki", którymi chcia?am si? z Wami podzieli?:
przyszed? jaki? weso?y sms :
w okularach te? mu do twarzy:
oczy zamni?te, a i tak boski:
no i Spooks (akurat wczoraj obejrza?am ten odcinek dzi?ki drogiej Mi?osz _
m.
Ja jestem, ca?y czas podziwiam, zw?aszcze to cudo czarno-bia?e z profilu. 8)
Ja jestem, ca?y czas podziwiam, zw?aszcze to cudo czarno-bia?e z profilu. 8)
Caroline,
dla Ciebie - za wierno?? - specjalnie druga porcja
pozdr.
m.
Przepraszam... chyba sie narazam, ale MMF na zdjeciach zupelnie mnie nie porywa. Jego plusem jest jego glos, ktorego niestety nie da sie graficznie uchwycic. Dla mnie on ma mine cocer spaniela
Przepraszam... chyba sie narazam, ale MMF na zdjeciach zupelnie mnie nie porywa. Jego plusem jest jego glos, ktorego niestety nie da sie graficznie uchwycic. Dla mnie on ma mine cocer spaniela
po obejrzeniu DiU z jego udzia?em - by? dla mnie p. Darcy.
Gdy pierwszy raz zobaczy?am jego wspó?czesne zdj?cie, uza?am, ?e "to nie jest to", co mnie ruszy?o w filmie. Ale... po krótkim czasie zmieni?am zdanie o 180 stopni. A mina w?a?nie ona mnie najbardziej rozk?ada na ?opatki, tak przypuszczam.
pozdr.
m.
N & S namiesza? Dziewczynom w g?owach i st?d uciek?y
Ja jeszcze nie znam tego serialu, wi?c pozostaj? wierna MM. Oto moje nowe "nabytki", którymi chcia?am si? z Wami podzieli?:
m.
Oj, namiesza?, namiesza? :-) Co nie zmienia faktu, ?e sporo zdj?? i linków podanych przez Ciebie sobie zapisuj? :-) I chcia?am doda?, ?e podoba mi si? Twój avatar.
Swoj? drog? ciekawe, jak b?dzie wygl?da?a polska wersja dvd z "P&P" 2005. W ameryka?skiej by? chyba materia? o powstaniu filmu. Mam nadziej?, ?e pojawi? si? wyci?te sceny :-)
"GosiaJOj, namiesza?, namiesza? :-) Co nie zmienia faktu, ?e sporo zdj?? i linków podanych przez Ciebie sobie zapisuj? :-) I chcia?am doda?, ?e podoba mi si? Twój avatar.
Swoj? drog? ciekawe, jak b?dzie wygl?da?a polska wersja dvd z "P&P" 2005. W ameryka?skiej by? chyba materia? o powstaniu filmu. Mam nadziej?, ?e pojawi? si? wyci?te sceny :-)[/quote napisał:
-------
wys?a?am troch? zdj?? do galerii, ale Kazik chyba ma "wolne".
Je?li Was to wi?c nie zanudzi, wklej? jeszcze troch? zdj?? na forum.
Obiecuj?, ?e wybior? te najciekawsze (oczywi?cie to rzecz wzgl?dna), ale b?d? si? stara?![]()
ps. w?a?nie jestem po obejrzeniu kolejnego odcinka Spooks od Mi?osz. A jutrzejszy (ups, dzisiejszy) odcinek na BBC Prime zapowiada si? ciekawie. Szkoda, ?e to ju? ko?cówka z udzia?em MM, bo ja tak pó?no do??czy?am.
Co do dvd te? jestem b. ciekawa.
dobrej nocy,
m.
"monika_29_09
-------
Je?li Was to wi?c nie zanudzi, wklej? jeszcze troch? zdj?? na forum.
Obiecuj?, ?e wybior? te najciekawsze (oczywi?cie to rzecz wzgl?dna), ale b?d? si? stara?![]()
[img napisał:http://img113.imageshack.us/img113/20/1x01tsnk2756xh.jpg[/img]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dobrej nocy![]()
m.
dziewczyno ale si? napracowa?a?
i jaki super efekt. to dobranoc bardzo a propos po ostatnim wklejonym zdj?ciu
MM w d?ugich w?osach i zaro?ni?ty wygl?da jeszcze m?odziej i niewinniej ni? zwykle
ps
ja te? nie znam N&S
dziewczyno ale si? napracowa?a?
![]()
i jaki super efekt. to dobranoc bardzo a propos po ostatnim wklejonym zdj?ciu![]()
MM w d?ugich w?osach i zaro?ni?ty wygl?da jeszcze m?odziej i niewinniej ni? zwykle
ps
ja te? nie znam N&S
No, na ostatnim to on na pewno nie wygl?da niewinnie :-) A zdj?cia bardzo, bardzo :-)
Izek, je?li chcesz pozna? N&S, mo?esz zg?osi? si? do mnie na priva :-)
kurcz?, kawa nie pomog?a, oczy si? zamykaj?. I jak tu dotrwa? do ko?ca dzisiejszego odcinka Spooks? Dam rad?, dam rad?
Dla rozbudzenia wklej? kilka zdj??, mo?e to pomo?e?
m.
O mamo!
Co za odcinek! Ile nerwów! Tak wrobi? Mateuszka?! Ile dramatyzmu - biedny Harry, oberwa?o mu si?...
I to wszystko przez to 'j?drne, kalifornijskie cia?o'!
O mamo!
Co za odcinek! Ile nerwów! Tak wrobi? Mateuszka?! Ile dramatyzmu - biedny Harry, oberwa?o mu si?...
I to wszystko przez to 'j?drne, kalifornijskie cia?o'!
-------
wytrzyma?am
A? si? chcia?o przytuli? tego Toma. Zap?tli?o si?, jak nie wiem.
Aha - i ch?tnie bym go wy?owi?a z morza.
Od razu uruchomi?am komputer, ?eby sprawdzi?, ?e jeszcze nie koniec udzia?u MM. Jesli dobrze odczytuj?, powinien by? jeszcze w 2 odcinkach.
dobranoc,
m.
Monia wiadomo?c odbierz
Zap?tli?o sie jak licho!!
Monia wiadomo?c odbierz
![]()
Zap?tli?o sie jak licho!!
------
Wczorajszy odcinek obejrza?am z m??em:) Zaintrygowany, co te? ogl?dam ju? trzeci? niedziel? o pó?nocy, postanowi? sprawdzi? "naocznie", o co chodzi. Co jaki? czas stara si? by? dowcipny i ?artuje na temat metod pracy "tajniaków". I jeszcze te teksty "ach, i ten Tom Quinn" (i ?e ka?da kobieta w serialu si? w nim kocha).
A na koniec wczorajszego dramatycznego odcinka us?ysza?am komentarz: "i tak namieszali, ?eby móg? zagra? tego Twojego (to niby do mnie ) p. Darcy`ego.
Z drugiej strony, czy by?abym równie tolerancyjna, gdyby ogl?da? z wypiekami na twarzy serial z jak?? cudn?, seksown? pani?? A kto powiedzia?, ?e wszyscy musimy by? tolerancyjni na maxa?
mi?ego poniedzia?ku. Oczy piek? po Spooksach, a rano trzeba by?o dzieci wyprawi? do szko?y. Teraz tylko najm?odszy, jak sobie wchodz? na forum, mówi: "mama lubi pana" M?ody, a ju? takie wnikliwe analizy.
pozdrawiam,
monika
ps. Mi?osz, ju? lec? "na poczt?".
Monia wiadomo?c odbierz
![]()
Zap?tli?o sie jak licho!!------
Wczorajszy odcinek obejrza?am z m??em:) Zaintrygowany, co te? ogl?dam ju? trzeci? niedziel? o pó?nocy, postanowi? sprawdzi? "naocznie", o co chodzi. Co jaki? czas stara si? by? dowcipny i ?artuje na temat metod pracy "tajniaków". I jeszcze te teksty "ach, i ten Tom Quinn" (i ?e ka?da kobieta w serialu si? w nim kocha).
A na koniec wczorajszego dramatycznego odcinka us?ysza?am komentarz: "i tak namieszali, ?eby móg? zagra? tego Twojego (to niby do mnie) p. Darcy`ego.
Z drugiej strony, czy by?abym równie tolerancyjna, gdyby ogl?da? z wypiekami na twarzy serial z jak?? cudn?, seksown? pani?? A kto powiedzia?, ?e wszyscy musimy by? tolerancyjni na maxa?![]()
mi?ego poniedzia?ku. Oczy piek? po Spooksach, a rano trzeba by?o dzieci wyprawi? do szko?y. Teraz tylko najm?odszy, jak sobie wchodz? na forum, mówi: "mama lubi pana"M?ody, a ju? takie wnikliwe analizy.
pozdrawiam,
monika
ps. Mi?osz, ju? lec? "na poczt?".
Moja nastolatka jest mniej wybredna ni? dwulatek i mówi "wy jeste?cie walni?te mamo!"
Ma?o tego u MM lubi g?os ale twierdzi, ?e ma czerwon? g?b? (MM nie ona )
A na Ryska A. mówi "ale wymoczek" :twisted:
By?o odda? do adopcji a nie zmij? sobie wychowa? :mrgreen:
milosz napisał:
Moja nastolatka jest mniej wybredna ni? dwulatek i mówi "wy jeste?cie walni?te mamo!"![]()
Ma?o tego u MM lubi g?os ale twierdzi, ?e ma czerwon? g?b? (MM nie ona)
-------
bo dla tych nastolatek, to taki 32-letni MM jest po prostu >stary< (ale z nami przecie? by?o podobnieMój syn z kolei (9 lat) patrzy na mnie baardzo podejrzanie. Czekam na pytanie: "mamo, ale ty nadal kochasz tat?, tak?"
![]()
m.
Ja wczoraj dzielnie dotrwa?am do ko?ca i po co?? Po co?? ?eby obejrze? jak MM dostaje buciorem po g?bie i po ?ebrach? Nie nie i jeszcze raz nie. Metodom CIA si? sprzeciwiam i protestuj?.
Ten Matthew chyba si? rzuci? w morze w mojej ulubionej kurteczce ?eby dop?yn?? na S?owacj?? WRACAJ!! Ona nie ma dost?pu do morza!!
A propos Zoe - oni jedank s? chyba jedynie kolegami z pracy w tym serialu. Zoe z Dannym ju? bardziej si? mieli ku sobie.
Ale jak proponowa? Christine coby zaszaleli i poszli do Park Lane
Oj, poszala?abym ....
Ha a wiecie, ?e ten "zabójca" z Ameryki, co go wrabia?, to by? niedosz?y zabójca Whitney Houston z "Bodygarda" . Sprawdzi?am!