Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jesteœ zalogowany.
Alison z takÄ… klatÄ… - dziecinny

Głowiłam się, głowiłam, i mam! Wiedziałam, że MM kogoś mi przypomina, a teraz uprzytomniłam sobie, że mój kuzyn był do niego całkiem podobny (póki nie przytył
). Teraz już trochę mniej. ![]()
dla Was kolejna strona nt. MM:
http://www.matthewmacfadyen-act1.com/
(wysyłam do podlinkowania).
pozdrawiam,
m.
A Spooksy kto wczora oglądał?
Jak on do niej mówił: "Bardzo cię pragnę i potrzebuję"...........
meldujÄ™ siÄ™
Ależ mu do twarzy ze smutkiem.
pozdr. monika
Alison z takÄ… klatÄ… - dziecinny
![]()
Mówiłam o buzi, nie wspominając o klacie. Teraz zresztą dzieci wcześnie obrastają wełną, bo jedzą za dużo kurczaków z hormonami ;-)
Dla wielbicielek trzech panow:
http://www.futilegesture.com/photoshop- … -art2.html
Dla wielbicielek trzech panow:
http://www.futilegesture.com/photoshop- … -art2.html
no Gosia normalnie ...
w wątku "jeżeli nie Collin to kto?" - wkleiłam też Armitaga ![]()
Proszę - jak ciężkie jest życie agenta :mrgreen:

Dziewczyny,
w ogłoszeniach miłosz i ja dołączyłyśmy nowe awatary, m.in. z MM, polecam
m.
A tu w kolratce
( ten "Middletown" bedzie prezentowany na festiwalu filmowym w NY)

Buu.... A ja nie! :cry:
Czy ktoś może mi streścić w paru słowach co się wydarzyło?
Fakt, strasznie ma dziecinną ta buzię. Wolę go w tych kostiumowych rolach. Współcześnie jest tragiczny :?
A ja go lubię i w kostiumie, i we współczesnym wdzianku. Fakt, śliczny jak Johnny Depp to on nie jest, ale co ja mogę - podoba mi się, nawet z tymi pryszczami na różowej buźce :-) Zresztą zawsze będzie mnie kręcił bardziej brzydki Brytol z pieknym wyspiarskim akcentem niz gładki Amerykaniec :-) Co tylko potwierdza teorię Colina (nie, nie boskiego C., ale bohatera "Love Actually"), że dziewczyny lecą na brytyjski akcent :-)
Nie płacz, Caiti, ja też nie, ale na szczęście mi się nagrało :-) Może nam ktoś streści, zanim zobaczymy :-) A ten obok Clive'a to kto - Rysio?
Czy ktoś może mi streścić w paru słowach co się wydarzyło?Nie płacz, Caiti, ja też nie, ale na szczęście mi się nagrało :-) Może nam ktoś streści, zanim zobaczymy :-) A ten obok Clive'a to kto - Rysio?
Mam nadzieję, że ktosik się ulituje...
Tak, tak - obok Owena jest Rysio ![]()
Jak on do niej mówił: "Bardzo cię pragnę i potrzebuję"...........Buu.... A ja nie! :cry:
------
spróbuję, choć serial znam dopiero od tygodnia.
Odcinek dotyczył wykrycia osób związanych z kartelem narkotykowym z Kolumbii. Agenci śledzili przywódców kartelu (m.in. niejakiego Rafę), ale nie mogli dotrzeć do osób ze sfer rządu, dzięki którym działalność mafii mogła egzystować.
Osobą, która mogła pomóc w tym względzie, była młoda Kolumbijka Mariella - kurier mafii. Tom wraz z Zoe postanowili dotrzeć do tego, co wie dziewczyna. Udają rodzeństwo. Zoe poznaje bliżej Kolumbijkę na siłowni, potem Tom uczy się tańczyć salsę, w zamian za ugotowanie kolacji (nawiasem mówiąc scena tańca była świetna
). W końcu wyjawiają Marielli prawdę i namawiają ją na współpracę. Niestety agentka Tessa wydaje mafii tajemnicę Marielli i ta zostaje brutalnie zamordowana przez Rafę.
Tom nie może sobie darować, że wplątał Mariellę w podstęp i że straciła przez to życie. Jest zdruzgotany. Wtedy właśnie mówi Christine, że pragnie jej i że jej potrzebuje (wcześniej, w czasie poprzedniej wizyty Christine, Tom daje jej do zrozumienia, że ich związek musi się zakończyć). Pod wpływem śmierci Marielli, zmienia zdanie.
ps. nie rozumiem, czemu Tessa wydała agentów i ich plany. Na czym polega wojna między nią a MI5? Podpowiedzcie, proszę.
pozdrawiam,
monika
cokolwiek ma w szklance, wypiłabym w ciemno (byle z nim
)
http://img.photobucket.com/albums/v627/ … bdrink.jpg
dobrej nocy,
m.
Moniko, serdecznie Ci dzięuję za bardzo fajny skrót odcinka. Straciłam widzę ciekawą scenę tańca
Niestety ja również nie wiem o co chodzi z Tessą poniewaz sama oglądam ten serial od niedawna.
Moje dzieło
http://img.photobucket.com/albums/v627/ … bdrink.jpg
Ale on tutaj jest podobny do Pippina :twisted: :twisted:
cokolwiek ma w szklance, wypiłabym w ciemno (byle z nim
).
No nie wiem, ja bym nie ryzykowala. Wyglada jakby to mu zaszkodzilo ![]()
Moniko, serdecznie Ci dzięuję za bardzo fajny skrót odcinka. Straciłam widzę ciekawą scenę tańca
Niestety ja również nie wiem o co chodzi z Tessą poniewaz sama oglądam ten serial od niedawna.
![]()
Moje dzieło
Moniko, ja również dziękuję za streszczenie. Niestety, też nie wiem, o co chodzi z Tessą - tym bardziej, że serial oglądam po angielsku, więc muszę wytężać umysł, by zrozumieć, o co biega ;-)
Caiti, scenę tańca oglądałam - bardzo, bardzo sympatyczna, niestety, Tom szybko się poddaje, więc jest bardzo krótka - szkoda. ładne to Twoje dziełko :-)
Caiti, scenę tańca oglądałam - bardzo, bardzo sympatyczna, niestety, Tom szybko się poddaje, więc jest bardzo krótka - szkoda. ładne to Twoje dziełko :-)
Ale i tak żałuję że nie oglądałam...
I dziekujÄ™ ![]()
http://www.sendspace.com/file/wexqre
na dole stronki ściągnijcie sobie: dowland: warriors strip...zip
klikajcie panie i puście wodze wyobrażni :mrgreen:
a potem alarm :mrgreen:

Ale i tak żałuję że nie oglądałam...
I dziekujÄ™
To co, mam Ci już wysłać ten odcinek, czy poczekamy do końca odcinków z Mateuszem? ;-)
To co, mam Ci już wysłać ten odcinek, czy poczekamy do końca odcinków z Mateuszem? ;-)
Hihi! GosiuJ czytasz w moich myślach, normalnie!
Poczekamy do końca odcinków z Mateuszkiem, oki? Dzięki!