Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Witam!
Ależ mnie dawno nie było na forum... zapuściłam się i tyle. Pewnie większość czytelniczek mnie w ogóle nie kojarzy - dlatego witam wszystkie nie znane mi Panie oraz wszystkie Pionierki, które jeszcze się udzielają .
Tak mnie właśnie ostatnio naszła refleksja, żeby wpaść na forum i wyczułam moment - bo widzę, że w końcu jakieś spotkanie się organizuje w pasującym mi miejscu i terminie . Bardzo się cieszę . Pasuje mi termin 13-14 stycznia oraz 27 stycznia. Dajcie znać, czy w końcu będzie to spotkanie w styczniu czy przesuwacie na później.
W związku z tym, że z Warszawy nie pochodzę i nawet jej nie znam, więc nie mogę nic tam załatwić, ale jeśli jest coś, co mogę zrobić, to dajcie znać.
Pozdrawiam!
Ja akurta w Warszawie bywam niezwykle rzadko, więc raczej tam nie zawitam. Ale będę 14 - 15 stycznia w Krakowie i wybieram się z grupą przyjaciółek na D&U do Multikina :-)
Ja również mniej więcej w tym terminie
Z W-wa nie wiem jak bedzie. ja mogę wyłącznie od 13 lutego
ja powysyłałam odpowiedzi we wszystkie możliwe miejsca gdzie oferowali darmowe bilety n aprzedpremierowy pokaz, ale nic nie wygrałam :cry: więc chyba do piątku, soboty a może nawet następnego tygodnia muszę poczekac
no chyba ze siÄ™ spotkamy na zlocie w ten weenend, ale to chyba niezbyt prawdopodbne.
SÅ‚uchajcie, to robimy ten zjazd, czy nie?
Byłoby miło, gzdyby udało nam sie spotkać w większym gronie. Z Krakowa do Warszawy nie jest tak daleko. Tak w ogóle do Warszawy jest blisko z każdego miejsca w Polsce.
Byłoby fajnie spotkać sie w większy gronie.
Też organizujecie zloty :>
Heh, na razie próbujemy. Bezskutecznie, niestety.
A jest wśród was może ktoś z Trójmiasta 8)
Ja naprawde wczesniej niz 13 luty nie moge. W tygodniu - klasyfikacja, w weekendy sesja. Nawet przy eurocity za cholere sie nie wyrobie w ciagu kilku godzin.
Zbieramy siÄ™ z tym, zbieramy...
Chyba potrzebujemy czyjejś stanowczej ręki, bo będziemy sobie tak gdybać i planować ładnych parę lat
Jak pojadę za rok na studia (a zawzięłam się i pojadę!) do jakiegoś ciekawszego miasta niz Sz-n, to nawiedzę wszystkich z okolicy, obiecuję, a raczej ostrzegam .
JA przynajmniej trzymam za slowo. Moge robic za przwodnika po K-kowie
Mieszkasz w Krakowie?? Mmmmm... Dawno tam nie byłam A tak lubię to miasto i zawsze na wariata, przejazdem, no może zatrzymałam się na dzień
Aine, a kto mówie że nie może być po 13 lutego? Dla mnie ok. Zdeklarujcie się dziewczyny, a ja postaram sie coś zorganizować.
Czy termin, powiedzmy, 3-5 marca pasowałby wam?
To zapraszam na kawe w caffe Filo. Rewqewlacja, 30 roznych odmian. Do wyboru do koloro. Mozna sobie zazyczyc wlasna wersje. Chociaz przepalanka i tak jest jedna z najlepszych
Jak tam jeste pije 3 w ciagu 3 godzin
Po 13 lutego nie pasuje z kolei reszcie :cry:
Powiem tylko tyle, na innym forum, o innej tematyce też było kilka prób zlotów i wychodziło to zazwyczaj tylko w kilka osób... 3-4...
Ja pisalam juz ze pewnie najblizszy paszacy sie wszystkim termin to bedzie jakis dlugi weekend, swieta Wielkanocne, albo wakacje. Boje sie tylko czy nie wykrakalam
Ja pisalam juz ze pewnie najblizszy paszacy sie wszystkim termin to bedzie jakis dlugi weekend, swieta Wielkanocne, albo wakacje. Boje sie tylko czy nie wykrakalam :evil:
Kto wie Ale jeśli na prawdę to Wam wyjdzie to będę pod dużym wrażeniem
Jakie Wam, jakie Wam - NAM!!! wpadłaś w nasze macki i tak łatwo Cię nie puścimy!
oj nie
To ostrzezenie i obietnica zarazem
No to zobaczymy ile ze mnÄ… wytrzymacie :twisted:
PS. Dzięki za miłe przyjęcie
Przyjecie, ba impreze, bedzie dopiero jak sie w koncu spotkamy
Oj bo sie napalÄ™ na takie spotkanie :8