Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Witam!
Ale? mnie dawno nie by?o na forum... zapu?ci?am si? i tyle. Pewnie wi?kszo?? czytelniczek mnie w ogóle nie kojarzy - dlatego witam wszystkie nie znane mi Panie oraz wszystkie Pionierki, które jeszcze si? udzielaj? .
Tak mnie w?a?nie ostatnio nasz?a refleksja, ?eby wpa?? na forum i wyczu?am moment - bo widz?, ?e w ko?cu jakie? spotkanie si? organizuje w pasuj?cym mi miejscu i terminie . Bardzo si? ciesz?
. Pasuje mi termin 13-14 stycznia oraz 27 stycznia. Dajcie zna?, czy w ko?cu b?dzie to spotkanie w styczniu czy przesuwacie na pó?niej.
W zwi?zku z tym, ?e z Warszawy nie pochodz? i nawet jej nie znam, wi?c nie mog? nic tam za?atwi?, ale je?li jest co?, co mog? zrobi?, to dajcie zna?.
Pozdrawiam!
Ja akurta w Warszawie bywam niezwykle rzadko, wi?c raczej tam nie zawitam. Ale b?d? 14 - 15 stycznia w Krakowie i wybieram si? z grup? przyjació?ek na D&U do Multikina :-)
Ja równie? mniej wi?cej w tym terminie
Z W-wa nie wiem jak bedzie. ja mog? wy??cznie od 13 lutego
ja powysy?a?am odpowiedzi we wszystkie mo?liwe miejsca gdzie oferowali darmowe bilety n aprzedpremierowy pokaz, ale nic nie wygra?am :cry: wi?c chyba do pi?tku, soboty a mo?e nawet nast?pnego tygodnia musz? poczekac
no chyba ze si? spotkamy na zlocie w ten weenend, ale to chyba niezbyt prawdopodbne.
S?uchajcie, to robimy ten zjazd, czy nie?
By?oby mi?o, gzdyby uda?o nam sie spotka? w wi?kszym gronie. Z Krakowa do Warszawy nie jest tak daleko. Tak w ogóle do Warszawy jest blisko z ka?dego miejsca w Polsce.
By?oby fajnie spotka? sie w wi?kszy gronie.
Te? organizujecie zloty :>
Heh, na razie próbujemy. Bezskutecznie, niestety.
A jest w?ród was mo?e kto? z Trójmiasta 8)
Ja naprawde wczesniej niz 13 luty nie moge. W tygodniu - klasyfikacja, w weekendy sesja. Nawet przy eurocity za cholere sie nie wyrobie w ciagu kilku godzin.
Zbieramy si? z tym, zbieramy...
Chyba potrzebujemy czyjej? stanowczej r?ki, bo b?dziemy sobie tak gdyba? i planowa? ?adnych par? lat
Jak pojad? za rok na studia (a zawzi??am si? i pojad?!) do jakiego? ciekawszego miasta niz Sz-n, to nawiedz? wszystkich z okolicy, obiecuj?, a raczej ostrzegam .
JA przynajmniej trzymam za slowo. Moge robic za przwodnika po K-kowie
Mieszkasz w Krakowie?? Mmmmm... Dawno tam nie by?am A tak lubi? to miasto i zawsze na wariata, przejazdem, no mo?e zatrzyma?am si? na dzie?
Aine, a kto mówie ?e nie mo?e by? po 13 lutego? Dla mnie ok. Zdeklarujcie si? dziewczyny, a ja postaram sie co? zorganizowa?.
Czy termin, powiedzmy, 3-5 marca pasowa?by wam?
To zapraszam na kawe w caffe Filo. Rewqewlacja, 30 roznych odmian. Do wyboru do koloro. Mozna sobie zazyczyc wlasna wersje. Chociaz przepalanka i tak jest jedna z najlepszych
Jak tam jeste pije 3 w ciagu 3 godzin
Po 13 lutego nie pasuje z kolei reszcie :cry:
Powiem tylko tyle, na innym forum, o innej tematyce te? by?o kilka prób zlotów i wychodzi?o to zazwyczaj tylko w kilka osób... 3-4...
Ja pisalam juz ze pewnie najblizszy paszacy sie wszystkim termin to bedzie jakis dlugi weekend, swieta Wielkanocne, albo wakacje. Boje sie tylko czy nie wykrakalam
Ja pisalam juz ze pewnie najblizszy paszacy sie wszystkim termin to bedzie jakis dlugi weekend, swieta Wielkanocne, albo wakacje. Boje sie tylko czy nie wykrakalam :evil:
Kto wie Ale je?li na prawd? to Wam wyjdzie to b?d? pod du?ym wra?eniem
Jakie Wam, jakie Wam - NAM!!! wpad?a? w nasze macki i tak ?atwo Ci? nie pu?cimy!
oj nie
To ostrzezenie i obietnica zarazem
No to zobaczymy ile ze mn? wytrzymacie :twisted:
PS. Dzi?ki za mi?e przyj?cie
Przyjecie, ba impreze, bedzie dopiero jak sie w koncu spotkamy
Oj bo sie napal? na takie spotkanie :8