Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteÅ› zalogowany.
Witam!
Ależ mnie dawno nie było na forum... zapuściłam się i tyle. Pewnie większość czytelniczek mnie w ogóle nie kojarzy - dlatego witam wszystkie nie znane mi Panie oraz wszystkie Pionierki, które jeszcze się udzielają
.
Tak mnie właśnie ostatnio naszła refleksja, żeby wpaść na forum i wyczułam moment - bo widzę, że w końcu jakieś spotkanie się organizuje w pasującym mi miejscu i terminie
. Bardzo siÄ™ cieszÄ™
. Pasuje mi termin 13-14 stycznia oraz 27 stycznia. Dajcie znać, czy w końcu będzie to spotkanie w styczniu czy przesuwacie na później.
W związku z tym, że z Warszawy nie pochodzę i nawet jej nie znam, więc nie mogę nic tam załatwić, ale jeśli jest coś, co mogę zrobić, to dajcie znać.
Pozdrawiam!
Ja akurta w Warszawie bywam niezwykle rzadko, więc raczej tam nie zawitam. Ale będę 14 - 15 stycznia w Krakowie i wybieram się z grupą przyjaciółek na D&U do Multikina :-)
Ja również mniej więcej w tym terminie
Z W-wa nie wiem jak bedzie. ja mogę wyłącznie od 13 lutego ![]()
ja powysyłałam odpowiedzi we wszystkie możliwe miejsca gdzie oferowali darmowe bilety n aprzedpremierowy pokaz, ale nic nie wygrałam :cry: więc chyba do piątku, soboty a może nawet następnego tygodnia muszę poczekac
no chyba ze siÄ™ spotkamy na zlocie w ten weenend, ale to chyba niezbyt prawdopodbne.
Słuchajcie, to robimy ten zjazd, czy nie?
Byłoby miło, gzdyby udało nam sie spotkać w większym gronie. Z Krakowa do Warszawy nie jest tak daleko. Tak w ogóle do Warszawy jest blisko z każdego miejsca w Polsce.
Byłoby fajnie spotkać sie w większy gronie.
Też organizujecie zloty :>
Heh, na razie próbujemy. Bezskutecznie, niestety.
A jest wśród was może ktoś z Trójmiasta 8)
Ja naprawde wczesniej niz 13 luty nie moge. W tygodniu - klasyfikacja, w weekendy sesja. Nawet przy eurocity za cholere sie nie wyrobie w ciagu kilku godzin.
Zbieramy siÄ™ z tym, zbieramy...
Chyba potrzebujemy czyjejś stanowczej ręki, bo będziemy sobie tak gdybać i planować ładnych parę lat
Jak pojadę za rok na studia (a zawzięłam się i pojadę!) do jakiegoś ciekawszego miasta niz Sz-n, to nawiedzę wszystkich z okolicy, obiecuję, a raczej ostrzegam
.
JA przynajmniej trzymam za slowo. Moge robic za przwodnika po K-kowie ![]()
Mieszkasz w Krakowie?? Mmmmm... Dawno tam nie byłam
A tak lubię to miasto i zawsze na wariata, przejazdem, no może zatrzymałam się na dzień ![]()
Aine, a kto mówie że nie może być po 13 lutego? Dla mnie ok. Zdeklarujcie się dziewczyny, a ja postaram sie coś zorganizować.
Czy termin, powiedzmy, 3-5 marca pasowałby wam?
To zapraszam na kawe w caffe Filo. Rewqewlacja, 30 roznych odmian. Do wyboru do koloro. Mozna sobie zazyczyc wlasna wersje. Chociaz przepalanka i tak jest jedna z najlepszych
Jak tam jeste pije 3 w ciagu 3 godzin ![]()
Po 13 lutego nie pasuje z kolei reszcie :cry:
Powiem tylko tyle, na innym forum, o innej tematyce też było kilka prób zlotów i wychodziło to zazwyczaj tylko w kilka osób... 3-4...
Ja pisalam juz ze pewnie najblizszy paszacy sie wszystkim termin to bedzie jakis dlugi weekend, swieta Wielkanocne, albo wakacje. Boje sie tylko czy nie wykrakalam ![]()
Ja pisalam juz ze pewnie najblizszy paszacy sie wszystkim termin to bedzie jakis dlugi weekend, swieta Wielkanocne, albo wakacje. Boje sie tylko czy nie wykrakalam :evil:
Kto wie
Ale jeśli na prawdę to Wam wyjdzie to będę pod dużym wrażeniem ![]()
Jakie Wam, jakie Wam - NAM!!! wpadłaś w nasze macki i tak łatwo Cię nie puścimy!
oj nie
To ostrzezenie i obietnica zarazem ![]()
No to zobaczymy ile ze mnÄ… wytrzymacie :twisted:
PS. Dzięki za miłe przyjęcie ![]()
Przyjecie, ba impreze, bedzie dopiero jak sie w koncu spotkamy ![]()
Oj bo sie napalÄ™ na takie spotkanie :8