Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Dawno mnie nie by?o na forum i nie wiem na czym w ko?cu stan??o. Organizujemy to spotkanie, czy wszystko rozesz?o si? po ko?ciach???
No w?a?nie, co ze zjazdem??? mam szy? t? kiecke??
Ja ju? zacz??am szy? swoj?, a tu wygl?da na to, ?e nic z tego!!
A no w?a?nie - organizujemy co?? Ja bede mie? kieck? we wrze?niu, bo upar?am sie uszy? sobie na ?lub kuzynki - oczywi?cie u krawcowej (nawet nie tak drogo) Kiecuszka b?dzie miodzio, a wtedy mog? j? zabra? ze sob?. Tylko kiedy si? spotykamy???
No w?a?nie. Co ze zjazdem fanek (?eby nie powiedzie? zlotem...)?
Zróbmy co?! Ja w kwestiach organizacyjnych nie jestem najlepsza, ale mo?e kto? kto jest w tym dobry mo?e co? zasugeruje...? Je?li dobrze pami?tam Ula co? na ten temat napomyka?a...?
Witajcie kochane
czuj? si? troch? winna, ?e nie poci?gn??am dalej tematu, ale "odpad?am" wcze?niej ni? przewidywa?am.... Przy takim nawale pracy jaki mia?am w tym sezonie, nigdy w ?yciu nie uda?oby mi si? zorganizowa? czegokolwiek. Proponuj? wróci? do zagadnienia, jest nas teraz z tego co si? zd??y?am zorientowa? duuu?o wi?cej.
Jestem równie? jak najbardziej ZA. Mo?e na pocz?tek wybierzmy optymalne miejsce.
Taaa...
A jest takie?
Mo?e po prostu zróbmy w centralnej Polsce
Mieszka tam kto????
Ja mieszkam. I chyba jeszcze kto? ztego co pamietam.
Mi si? tak?e wydaje ?e W-wka by?aby optymalna
Ale co z lokalem??? W mieszkaniu której? z Was??? Troch? g?upio tak sie komu? zwali? na g?ow?. :cry:
Well, ja te? mieszkam blisko Warszawy. dla mnie by?oby super.
Z tej strony k?ania si? ma?opolska, która - jak widze - jest w mnieszo?ci
Kazik ma racj?, aby utworzy? list? u?ytkowników!!! Wreszcie si?
ujawnimy!! Oka?e si?, gdzie kto mieszka, i mo?na spotyka? si? z fankami
mieszkaj?cymi najbli?ej, wystarczy na par? godzin, bo zlot gdzie? np.w
górach, na par? dni, jest raczej mocno niepewny. Nie tylko koszty, ale te
koszmarne podró?? PKP i PKS, a nie wszyscy maj? auta. No i mo?na
rozwin?? wspó?prac? co do w wymiany filmów, ksi??ek, itp.
Nieraz chcia?am prosi? kogo? o adres, ale na takim "utajnionym" forum
czego? mi by?o nijako. Wiem, ?e takie s? zasady forów, i rozumiem to,
ale widz?, ?e nas nie ma tak znowu du?o!
Sama mieszkam w Sieradzu, mo?e która? z Was zdradzi, gdzie mieszka
najbli?ej?
Pomys? dobry, pytanie tylko brzmi, czy utworzymy nowy w?tek, czy te? mo?e zostanie utworzony nowy dzia?, czy te? wpisujemy si? tutaj?
Nie na forum - prosi?em o aktualizacj? waszych profili - niebieski przycisk "Twoje konto" na górze (pod logo strony), a potem pierwsza z lewej opcja "Zmie? swoje info". Tak s? rubryki odpowiedzialne m.in za miejscowo?? czy zainteresowania. Po wype?nieniu/zmianie na dole jest przycisk do zatwierdzenia. (Bardziej ?opatologicznie chyba ju? nie mo?na).
Te informacje b?d? widoczne na li?cie u?ytkowników. Nie piszcie tego na forum bo trudno b?dzie to potem odnale??.
Te informacje b?d? widoczne na li?cie u?ytkowników. Nie piszcie tego na forum bo trudno b?dzie to potem odnale??.
Tote? w?a?nie wol? si? zapyta?. Tamtej informacji ?ród?owej nie przeczyta?am (dopiero w tym w?tku dowiedzia?am si?, ?e pad?o has?o). Wola?am si? najpierw upewni? - st?d i moje pytanie
Ju? uzupe?niam
16 grudnia jest rocznica urodzin Jane Austen (okr?g?a bo 230.), co powiecie na tak? dat?? W tym roku wypada to w pi?tek. Problem jest taki, ?e to zaledwie tydzie? przed ?wi?tami, wi?c do?? gor?cy okres, nie ka?demu mo?e odpowiada?.
?wietny termin chocia? rzeczywi?cie troche za blisko ?BN. Mo?e tydzie? wcze?niej???
Deklarujcie ile jest ch?tnych.
Mo?e co? mi si? uda z lokalem wykombinowa?.
Echhh, ja b?d? mog?a dopiero w ferie, czyli druga po?owa stycznia - szko?a sucks
Czuj? si? w zatrwa?aj?cej mniejszo?ci - czy NIKT nie mieszka na Pomorzu?!!! Jed?my nad morze na ten zjazd
Echhh, ja b?d? mog?a dopiero w ferie, czyli druga po?owa stycznia - szko?a sucks
Ja te?
Hurra!!! Nie jestem sama A ?e planów na ferie jako takich nie mam - pomy?lcie o styczniu, wtedy b?d? mog?a pojecha? cho?by w Bieszczady
(czyt. licz? na znaczny nap?yw gotówki na 18-tk?
)
To mo?e w ramach zjazdu wybierzemy si? razem na now? "Dum? i up..."?
To mo?e w ramach zjazdu wybierzemy si? razem na now? "Dum? i up..."?
I to by?by chyba naprawd? ?wietny pomys?. Potem na kawk? lub piffko w celu omówienia
U mnie w gre wchodz? wy??cznie ferie ziomowe. Co si? zbiega z polska premier?. Chyba