Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
czy kto? z was posiada ksi??k? "the making of Pride & Prejudice" by Sue Birtwistle & Susie Conklin?? Jaka ona jest?? Wczoraj j? zamówi?am i powinnam j? mie? za 3-4 tygodnie. Ju? si? nie mog? doczeka?.
Mam takie skromne pytanie..Czy By?aby mo?liwosc odbicia sobie od ciebie na ksero-oczywiscie zap?ace
justi
ale jeszcze nie mam tej ksiazki. wracam jutro po urlopie do pracy to podskocze do ksiegarni i zapytam co i jak z ta ksiazka. ale mysle ze nie byloby problemu z kserem
wlasnie odebralam ksiazke. zaplacilam niecale 54 zlote i na szczescie ominelo mnie zamawianie przez internet i placenie karta kredytowa :-) ufff :-) ksiazeczka jest fajna...moze zdjec nie ma az tak bardzo duzo, ale na pewno wiele sie z niej dowiem...ciekawe tylko kiedy bede miala czas aby ja przeczytac :-)
To jedna z moich ulubionych ksiazek Pozycja obowiazkowa dla wszystki milosnikow ekranizacji "Dumy i uprzedzenia". Czy zdobylas te ksiazke w polskim tlumaczeniu?
Luisa
Ksi?zka jest niestety po angielsku - ale mo?e to i dobrze, bo bede miala okazje podszlifowac moj angielski. Ostatnio kupilam takze DiU w wersji oryginalnej - wiec mam nadzieje ze przypomne sobie troche jezyka
W jaki sposób i gdzie mo?na zamówi? t? ksi??k? za tak niewielkie pieni?dze?
Ja posz?am do ksi?garni j?zykowej Omnibusa. Oni sprzedaj? ksi??ki po angielsku wi?c i t? mi sprowadzili - to bylo na zamowienie. Moze inne ksiegarnie jezykowe, ktore w swojej ofercie maja ksiazki Pinguina tez moga ta ksiazke sprawadzic. Ja probowalam tylko w Omnibusie i od razu sie udalo.
Pozdrawiam.
U mnie takiej ksi?garni nie ma, ale chyba warto popyta?. Mo?e przez Empik by si? uda?o. Dzi?ki za informacj?.
nie ma sprawy :-) mam nadzieje ze uda Ci sie ja dostac. spisz sobie jej numer ISBN - wtedy latwiej jest ja zamowic i sprowadzic. pozdr.
Nosz? si? z zamiarem kupienia tej ksi??ki przez internet, wiec nie mam jak jej obejrze?. Czy jest tam du?o zdj?? i jaka jest ich jako???
Asia Katastrofa napisał:
Nosz? si? z zamiarem kupienia tej ksi??ki przez internet, wiec nie mam jak jej obejrze?. Czy jest tam du?o zdj?? i jaka jest ich jako???
Przy??czam si? do pytania.
Zdj?? jest nawet sporo...moim zdaniem ksi??ka jest ok
Gotka, to ja mam jeszcze pytanie - wiem, ?e jet tam wywiad z Firthem, a czy tak?e z innymi aktorami? Wiem, ?e nie ma z Ehle - wielka szkoda.
Czy s? tam te? jakie? ciekawostki odno?nie kr?cenia filmu? Czy raczej tylko informacje - co, gdzie, jak, za ile , itd.
B?d? wdzi?czna za info