Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
czy ktoś z was posiada książkę "the making of Pride & Prejudice" by Sue Birtwistle & Susie Conklin?? Jaka ona jest?? Wczoraj ją zamówiłam i powinnam ją mieć za 3-4 tygodnie. Już się nie mogę doczekać.
Mam takie skromne pytanie..Czy Byłaby możliwosc odbicia sobie od ciebie na ksero-oczywiscie zapłace
justi
ale jeszcze nie mam tej ksiazki. wracam jutro po urlopie do pracy to podskocze do ksiegarni i zapytam co i jak z ta ksiazka. ale mysle ze nie byloby problemu z kserem
wlasnie odebralam ksiazke. zaplacilam niecale 54 zlote i na szczescie ominelo mnie zamawianie przez internet i placenie karta kredytowa :-) ufff :-) ksiazeczka jest fajna...moze zdjec nie ma az tak bardzo duzo, ale na pewno wiele sie z niej dowiem...ciekawe tylko kiedy bede miala czas aby ja przeczytac :-)
To jedna z moich ulubionych ksiazek Pozycja obowiazkowa dla wszystki milosnikow ekranizacji "Dumy i uprzedzenia". Czy zdobylas te ksiazke w polskim tlumaczeniu?
Luisa
Ksiązka jest niestety po angielsku - ale może to i dobrze, bo bede miala okazje podszlifowac moj angielski. Ostatnio kupilam takze DiU w wersji oryginalnej - wiec mam nadzieje ze przypomne sobie troche jezyka
W jaki sposób i gdzie można zamówić tę książkę za tak niewielkie pieniądze?
Ja poszłam do księgarni językowej Omnibusa. Oni sprzedają książki po angielsku więc i tą mi sprowadzili - to bylo na zamowienie. Moze inne ksiegarnie jezykowe, ktore w swojej ofercie maja ksiazki Pinguina tez moga ta ksiazke sprawadzic. Ja probowalam tylko w Omnibusie i od razu sie udalo.
Pozdrawiam.
U mnie takiej księgarni nie ma, ale chyba warto popytać. Może przez Empik by się udało. Dzięki za informację.
nie ma sprawy :-) mam nadzieje ze uda Ci sie ja dostac. spisz sobie jej numer ISBN - wtedy latwiej jest ja zamowic i sprowadzic. pozdr.
Noszę się z zamiarem kupienia tej książki przez internet, wiec nie mam jak jej obejrzeć. Czy jest tam dużo zdjęć i jaka jest ich jakość?
Asia Katastrofa napisa³:
Noszę się z zamiarem kupienia tej książki przez internet, wiec nie mam jak jej obejrzeć. Czy jest tam dużo zdjęć i jaka jest ich jakość?
Przyłączam się do pytania.
Zdjęć jest nawet sporo...moim zdaniem książka jest ok
Gotka, to ja mam jeszcze pytanie - wiem, że jet tam wywiad z Firthem, a czy także z innymi aktorami? Wiem, że nie ma z Ehle - wielka szkoda.
Czy są tam też jakieś ciekawostki odnośnie kręcenia filmu? Czy raczej tylko informacje - co, gdzie, jak, za ile , itd.
Będę wdzięczna za info